#IceCreamNails! Σήμερα θέλουμε παγωτό κυριολεκτικά και μεταφορικά… στα νύχια μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#IceCreamNails! Σήμερα θέλουμε παγωτό κυριολεκτικά και μεταφορικά… στα νύχια μας

Τα nail art με παγωτά, είναι τα μόνα χωρίς θερμίδες που θα απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι μετράμε μπάνια και παγωτά. Μέχρι στιγμής, για εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) τα μπάνια είναι στο 0 και έχω χάσει τον λογαριασμό των παγωτών.

Τι να κάνω, μου αρέσει πολύ το παγωτό! Μόνο του, πάνω σε μία βάφλα, μέσα σε μία κρέπα… Και όχι, δεν ντρέπομαι καθόλου!

Μόνο αν δεν φοράς αντηλιακό πρέπει να ντρέπεσαι!


via GIPHY


Λιωμένο παγωτό!

Αφού δεν απολαμβάνω τα μπάνια, απολαμβάνω τα παγωτά και σήμερα Παρασκευή, θα τα απολαύσουμε μαζί. Πριν όμως συνεχίσω θέλω να πατήσεις play στο παρακάτω τραγούδι…



Είναι από τα νιάτα μου, δεν άντεξα, έπρεπε να το βάλω. Δεν γίνεται να μιλώ για #IceCreamNails χωρίς στο background να ακούγονται τα Ξύλινα Σπαθιά!

Στο θέμα μας όμως: Νύχια με παγωτά! Είναι διασκεδαστικά, όμορφα, καλοκαιρινά, ευφάνταστα και υπάρχει σίγουρα ένα για όλες (ακόμα και για τα goth κορίτσια) γιατί όλες τρώμε παγωτό.

Δες εδώ και χτενίσματα για την παραλία


via GIPHY


Μέτρα μπάνια και παγωτά

Μία ανάσα πριν φύγεις για τριήμερο λοιπόν, αποφάσισα να ψάξω το Instagram όμορφα nail art mε παγωτά και να σου τα παρουσιάσω για να γλυκαθείς και να μπεις σε κατάλληλο mood.

Με ένα scroll παρακάτω, θα βρεις όλα τα παγωτά που έχεις ανάγκη και αυτή τη φορά, θα τα έχεις χωρίς ίχνος θερμίδας ή τύψεων.


via GIPHY


Και συνταγές έχουμε…

Φυσικά, αν με ρωτάς, η λέξη «τύψεις» δεν πρέπει να έχει καμία θέση σε φράση που περιλαμβάνει τη λέξη «παγωτό», αλλά εντάξει, καλοκαίρι είναι και σε καταλαβαίνω.

Απόλαυσε το μεταφορικό ή και το κυριολεκτικό σου παγωτό χωρίς τύψεις λοιπόν, και μην ξεχάσεις να βάλεις αντηλιακό το τριήμερο, ΣΕ ΒΛΕΠΩ!

Αν δεν θες παγωτό ούτε ζωγραφιστό, εδώ θα βρεις μανικιούρ με σκυλάκια…