Lazy Nailspiration! 10 nail art για να χαζέψεις με τον πρωινό σου καφέ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Lazy Nailspiration! 10 nail art για να χαζέψεις με τον πρωινό σου καφέ

Είναι αργία και η μέρα δεν ξεκινά με βιασύνη, αλλά με μανικιούρ και απολαυστικό καφέ!

Σήμερα δεν είναι μία Δευτέρα σαν όλες τις άλλες. Είναι η γιορτή του Αγίου Πνεύματος και… για τους ανθρώπους του πνεύματος είναι αργία!

Οι πόλεις έχουν αδειάσει και το Instagram έχει γεμίσει φωτογραφίες από παραλίες, βουτιές, κορίτσια με μαγιό, φουσκωτά παιχνίδια και ηλιοβασιλέματα. Ωραίο που είναι το καλοκαιράκι!


via GIPHY


Ακόμα και εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) που δεν σου γράφω από κάποιο νησί αλλά από το σπίτι μου, έχω ξυπνήσει με σούπερ καλοκαιρινή διάθεση και πολύ κέφι.

Αντηλιακό έβαλες;

Γι᾽αυτό το σημερινό nailspiration δεν έχει κάποιο θέμα. Είναι απλά ένα ποτ πουρί με όμορφα μανικιούρ και πολύ inspirational για εμένα…

Βλέπεις, κοιτάζοντας (και κρατώντας screenshots) τα όμορφα σχέδια, παρατήρησα και τα δικά μου νύχια που τρώω με μανία.

Ο δρόμος για τα όμορφα χέρια μετά από δεκαετίες κακοποίησης είναι μακρύς αλλά, για τώρα, ίσως και να μπορέσω να αντιγράψω κάποιο από τα απλά σχέδια.


via GIPHY


Είναι πραγματικά πανέμορφα nail art που θα σε χαλαρώσουν ακόμα περισσότερο και θα σε εμπνεύσουν για το επόμενο ραντεβού σου για νύχια.

Δες εδώ μερικά μανικιούρ καλοκαιρινά και φρέσκα

Και αν έρθει η στιγμή που θα με δεις στο δρόμο να δείχνω τα νύχια μου απαιτώντας το like σου… Γέλα όσο θέλεις αλλά πες μου και ένα μπράβο!

Εμπρός λοιπόν, ρίξε μία ματιά στη gallery που σου ετοίμασα!

Θυμήσου τι μανικιούρ είδαμε χθες!