10+1 προϊόντα που θα φέρουν την παραλία στο σπίτι σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10+1 προϊόντα που θα φέρουν την παραλία στο σπίτι σου

Μυρίζουν θάλασσα, έχουν όλες τις ευεργετικές της ιδιότητες και είναι ό, τι πιο καλοκαιρινό μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου όσο μετράς αντίστροφα για τις διακοπές.

9.837.498.549 και σήμερα… Ναι, τόσες πολλές μας φαίνονται οι μέρες που μεσολαβούν μέχρι τις διακοπές μας και σήμερα, Παρασκευή, αυτό βγαίνει πολύ έντονα προς τα έξω.

Όπως έχεις ίσως καταλάβει από τα θέματά μας, έχουμε μία ανυπομονησία και δεν μπορούμε να σκεφτούμε, ούτε και να μιλήσουμε για κάτι άλλο.


https://www.instagram.com/p/CRO6nNrBJOh

Η θάλασσα μας καλεί, έχουμε ανάγκη τον ήλιο, βάζουμε κύματα να ακούγονται στα ακουστικά μας στο γραφείο… Θέλουμε να πάμε στην παραλία!

Αποφασίσαμε λοιπόν να φέρουμε την παραλία στο σπίτι μας. Ναι, προφανώς και γίνεται, στο beauty department βρίσκεσαι!

Και μιας που είσαι εδώ, δες και τα πιο hot, νέα προϊόντα

Beach please!

Κάναμε που λες, μία πολύ καλή έρευνα και βρήκαμε 11 προϊόντα που μοιάζουν να έχουν κλείσει τη θάλασσα σε μπουκάλι. Έχουν χρώμα παραλίας, άρωμα θάλασσας και όλες τις ευεργετικές της ιδιότητες.


https://www.instagram.com/p/CMxGYXMAQsL

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις απολαυστικά scrub σώματος που θα σε κάνουν να νιώθεις ότι κυλιέσαι στην άμμο. Σπρέι που θα σου χαρίσουν τα πιο όμορφα beach waves. Μακιγιάζ με χρώμα καλοκαιριού, κρέμες και αρώματα που μυρίζουν παραλία.

Ήθελες κάτι παραπάνω; Μην απατήσεις, ξέρουμε: Ήθελες διακοπές. Κάνε υπομονή όμως μαζί μας, έρχονται…

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις μετά την παραλία

DPG Network