Τελείωσε το αγαπημένο σου προϊόν; Βeauty hacks που θα σε σώσουν!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τελείωσε το αγαπημένο σου προϊόν; Βeauty hacks που θα σε σώσουν!

Πώς θα χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά σου με νέους τρόπους.

Αρκετές από εμάς έκαναν ήδη μικρές αποδράσεις εκτός της πρωτεύουσας. Οι υπόλοιπες μετρούν αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές που είμαι βέβαιη ότι τις χρειάζονται επειγόντως. Οι no makeup και casual εμφανίσεις πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο αφού όλες θέλουμε να δείχνουμε όμορφες με όσο λιγότερα πράγματα γίνεται.

Το καλοκαιρινό νεσεσέρ απαρτίζεται από ελάχιστα αλλά πολύ βασικά προϊόντα όπως μάσκαρα, lip balm, αντηλιακό, πούδρα, highlighter κ.ά. Καθεμία από εμάς έχει τα δικό της must-have ωστόσο η πλειοψηφία των γυναικών χρησιμοποιεί όλα τα παραπάνω.

Ένα από τα πιο συχνά «προβλήματα» των διακοπών είναι όταν το αγαπημένο μας καλλυντικό τελειώνει και εμείς δεν μπορούμε να το αντικαταστήσουμε άμεσα. Κακά τα ψέματα, έχει συμβεί σε όλες μας αυτό κάποια στιγμή της ζωής μας. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου μερικά beauty hacks που θα σώσουν την κατάσταση.



Τελείωσε το αγαπημένο σου προϊόν; Υπάρχει λύση!

1) Tα lip balm και τα κρεμώδη κραγιόν σου είναι ιδανικά και ως highlighter.

Ναι, καλά κατάλαβες μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στα μάγουλά σου. Απλά πέρασε με ένα πινέλο μικρή ποσότητα στα μήλα των ζυγωματικών σου. Έτσι, δε χρειάζεται να αγοράσεις ένα νέο highlighter.

2) Η μάσκαρά σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν eyeliner.

Με ένα μικρό πινέλο πάρε λίγη ποσότητα από το εσωτερικό του προϊόντος. Καλύτερα να ξεκινήσεις σταδιακά και να προσθέσεις καθώς προχωράς. Πέρνα το πινέλο σύριζα στις βλεφαρίδες σου όπως θα έκανες αν χρησιμοποιούσες ένα κρεμώδες eyeliner.

3) Η μάσκαρά σου μπορεί να «σώσει» τα φρύδια σου.

Αγόρασε ένα ανταλλακτικό βουρτσάκι ή καθάρισε ένα από μια άδεια μάσκαρα. Χρησιμοποίησέ το για να χτενίσεις τις τρίχες στο τόξο των φρυδιών σου. Για περισσότερη ένταση και ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα μπορείς να το περνάς πρώτα και από λίγο χρώμα.

4) To lip balm σου μπορεί να λειτουργήσει και ως scrub.

Άπλωσε μια γενναία ποσότητα στα χείλη από το αγαπημένο σου lip balm. Πάρε την οδοντόβουρτσά σου και τρίψε καλά τα χείλη ώστε να απομακρύνεις τα ξερά πετσάκια.

10+1 προϊόντα που θα φέρουν την παραλία στο σπίτι σου

via GIPHY

DIY Time! Μάσκα ενυδάτωσης για το σώμα και τα μαλλιά μόνο με 2 υλικά



Πηγή κεντρικής: freepik.com