Beach waves: Κάν’ το όπως η Blake Lively και υιοθέτησε το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα

Μαρία Ροδίτη
Beach waves: Κάν’ το όπως η Blake Lively και υιοθέτησε το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα

Καλοκαίρι χωρίς beach waves δεν είναι καλοκαίρι!

Το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα είναι- χωρίς αμφιβολία- ένα: τα beach waves. Λέω για αυτούς τους χαλαρούς κυματισμούς που σχηματίζονται συνήθως στα μαλλιά σου μόλις βγεις από τη βουτιά στη θάλασσα.

Είναι δυνατόν, όμως, να θέλεις να κάνεις αυτό το hairstyle και να περιμένεις να πας στην παραλία για να το πετύχεις; Όχι, βέβαια! Μπορείς να το κάνεις κάθε ώρα της ημέρας, κάθε εποχή και κάθε στιγμή, γιατί απλά είναι τέλειο. Το ίδιο κάνει και η Blake Lively, άλλωστε, που άνετα μπορεί να πάρει τον τίτλο της ιέρειας των beach waves και του California Blonde.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε το πιο δροσερό & stylish καλοκαιρινό χτένισμα

Beach waves και Blake Lively ίσον ένα

Η Blake Lively, αυτό το κορίτσι που αγαπήσαμε όσο κανένα άλλο στο Gossip Girl, είναι λάτρης των beach waves. Με κυματιστά μαλλιά, λοιπόν, θα τη δεις κυριολεκτικά παντού.

Σε Insta stories που κάνει μέσα στο σπίτι της, στις διακοπές με την οικογένειά της, σε φωτογραφίσεις για περιοδικά, σε τηλεοπτικές εμφανίσεις… Ακόμα και στο κόκκινο χαλί!

https://www.instagram.com/p/CRM2yS5LfjZ

Η ηθοποιός ψηφίζει beach waves κάθε εποχή του χρόνου και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα χτένισμα που γίνεται στο πι και φι, κολακεύει το υπέροχο πρόσωπό της και είναι… so hot. Θες κι άλλα για να το δοκιμάσεις κι εσύ;

Δες την Blake στην παρακάτω gallery με τα beach waves της και θα καταλάβεις γιατί λέω ότι μιλάμε για το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα.

Πώς θα κάνεις beach waves

Δες τα tips για να κάνεις κι εσύ υπέροχους, χαλαρούς κυματισμούς:

#1 Χτένισε τα μαλλιά σου

Με μία βούρτσα χτένισε καλά τα μαλλιά σου, ώστε να μην είναι μπερδεμένα και να μην έχουν κόμπους. Μετά χώρισέ τα στη μέση κάνοντας χωρίστρα.

#2 Ψέκασε τα μαλλιά σου με salt spray

Αφού είσαι σπίτι και δεν είσαι στη θάλασσα για να βουτήξεις τα μαλλιά σου στο νερό, ρίξε salt spray σε κάθε τούφα.



#3 Στριφογύρισε την κάθε τούφα και… ώρα για ισιωτικό

Πάρε μία-μία τούφα, ψέκασε πάλι salt spray, στριφογύρισέ τη και πέρασέ τη με το ισιωτικό επιμένοντας ελαφρά. Ρίξε λακ και άφησε την τούφα. Θα δεις ότι έφτιαξες τα τέλεια beach waves.