Η Δανάη Μπάρκα δοκίμασε την τάση των evil eye nails- Δες πώς θα το κάνεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
Η Δανάη Μπάρκα δοκίμασε την τάση των evil eye nails- Δες πώς θα το κάνεις κι εσύ

Δεν υπάρχει πιο κομψό και minimal nail art από αυτό!

Κάθε τρεις και λίγο- ειδικά τώρα που προετοιμαζόμαστε όλες για τις καλοκαιρινές διακοπές μας- αναζητάμε νέα και κομψά σχέδια για τα νύχια μας. Παραδέξου το! Κι εσύ ως τώρα έχεις δοκιμάσει όλα τα nail trends και κάπου έχεις ξεμείνει από ιδέες. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Η Δανάη Μπάρκα, όμως, είναι εδώ για εσένα, για να σου δώσει το απόλυτα καλοκαιρινό #nailspiration της εβδομάδας. Η παρουσιάστρια του MEGA έκανε evil eye nails και μοιράστηκε το νέο σχέδιο στα νύχια της μέσα από το Instagram account της.

Genius! Αυτό το nail art είναι η λύση στο ημιμόνιμο μανικιούρ που μακραίνει

Evil eye nails για… το κακό το μάτι

Η Δανάη Μπάρκα έκανε ένα boomerang στο Instagram και έδειξε στους followers της τα evil eye nails που επέλεξε να κάνει. Όπως θα δεις παρακάτω στο βίντεο, η παρουσιάστρια και ηθοποιός επέλεξε ως βάση ένα υπόλευκο, γαλακτερό χρώμα και στόλισε μόνο τον αντίχειρα και τον παράμεσο με ένα διακριτικό, μικρό μπλε μάτι.

Δεν είναι super minimal και κομψό το μανικιούρ της Δανάης; Νομίζω πως θα συμφωνήσεις μαζί μου. Αν, λοιπόν, μέχρι τώρα δεν είχες αποφασίσει τι nail art να κάνεις πριν φύγεις για διακοπές, μάλλον τώρα το βρήκες.



Εσύ, αν θέλεις, μπορείς να κάνεις ματάκια σε κάθε δάχτυλο ή να κάνεις ό,τι ακριβώς έκανε και η Δανάη Μπάρκα. It’s your choice! Ρίξε μια ματιά στο βίντεο για να δεις πώς μπορείς να πετύχεις και μόνη σου το evil eye nail art.



Οι τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι

Πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει με τη nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου, η οποία μού είπε τα πάντα για τα nail trends του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/CRyRgOysN3A

Η Κατερίνα, λοιπόν, μου είχε τονίσει πως αυτό το καλοκαίρι λέμε «ναι» σε pastel αποχρώσεις, σε minimal nail art και σε floral σχέδια.

Για να δεις ακριβώς όσα είχε πει αποκλειστικά στο Queen.gr πάτα σε αυτό το link και μάθε όλα τα nail trends της σεζόν!

Cover photo: @danai_barka