Καλό μήνα με τα 20 πιο χρωματιστά, fun nail art που θα δεις αυτό το καλοκαίρι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Καλό μήνα με τα 20 πιο χρωματιστά, fun nail art που θα δεις αυτό το καλοκαίρι

Ο Αύγουστος ήρθε επιτέλους και θα τον γιορτάσουμε με πολύ δροσερά ποτά και πολύ χρωματιστά μανικιούρ!

Καλό μήνα girls! Ο Αύγουστος είναι επιτέλους εδώ και οι διακοπές έφτασαν (ή είναι μία ανάσα μακριά). Η χαρά μας δεν περιγράφεται…

Το μόνο που «χαλάει» την υπέροχη διάθεσή μας είναι ο καύσωνας και θα σου εξηγήσω γιατί. Χθες, αποφάσισα ότι πρέπει να αγοράσω κάποια πράγματα για τις διακοπές.

Όταν λέω πράγματα εννοώ ρούχα και όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο ZARA. Πήρα από το χέρι μία από τις κολλητές μας και σπεύσαμε να δούμε τα φορέματα και τα παντελόνια που είχαμε κάνει save στην εφαρμογή.

Το βασανιστήριο

Παραλίγο να αφήσω την τελευταία μου πνοή στο δοκιμαστήριο. Ήθελα να αγοράσω τα πάντα αλλά και τίποτα. Η ζέστη με είχε αποσυντονίσει τελείως!


https://www.instagram.com/p/CQQ1zBUr7Ek

Έφυγα με ελάχιστα πράγματα, ούτε καν με αυτά που είχα στο καλάθι της εφαρμογής και, φτάνοντας σπίτι, νόμιζα ότι έχω χάσει 3 κιλά από τον ιδρώτα.

#HeatWave ή #WaveNails; Διαλέγουμε το δεύτερο για να αντέξουμε τον καύσωνα

Προφανώς και δεν είχα χάσει ούτε γραμμάριο γι᾽αυτό έπνιξα τον καημό μου και έσβησα τη δίψα μου με μία γρανίτα κάτω από το κλιματιστικό. Γιατί όμως σου τα λέω αυτά;

Γιατί δεν έχω σκοπό να βγω από το σπίτι σήμερα και αν δεν είσαι σε κάποιο νησί αλλά στην πόλη, σου προτείνω να μην κουνήσεις ρούπι και εσύ.

Καλό, πολύχρωμο μήνα!

Αντιθέτως, θα ήθελα να κάνεις ένα scroll προς την παρακάτω gallery για να δεις τα πιο χρωματιστά και fun μανικιούρ που θα δεις όλο το καλοκαίρι και να γιορτάσεις μαζί μου τον ερχομό του Αυγούστου.

sisterhoodk sunglasseschain glassesaccessories 340x.progressive

Και αν αναρωτιέσαι που θα βρεις τέτοια πολύχρωμα αξεσουάρ και αλυσίδες γυαλιών όπως όλα αυτά που βλέπεις σε αυτό το άρθρο, κάνε ένα κλικ στο https://sisterhoodk.gr/ και με ευχαριστείς αργότερα!

Εδώ μπορείς να δεις τέλεια κόκκινα nail art