Ο ένας λόγος για τον οποίο αξίζει να κάνεις ημιμόνιμο πεντικιούρ πριν τις διακοπές

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ο ένας λόγος για τον οποίο αξίζει να κάνεις ημιμόνιμο πεντικιούρ πριν τις διακοπές

Είναι ένα δίλημμα στο οποίο μπαίνουμε όλες, πόσο αξίζει όμως ένα ημιμόνιμο πεντικιούρ πριν από τις διακοπές;

Πριν ξεκινήσω να μιλώ για το πεντικιούρ φίλες, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μόνο για εμένα, η προετοιμασία για τις διακοπές κοστίζει περισσότερο και από τις ίδιες διακοπές ή είμαστε πολλές;

Νέο μαγιό, ένα φορεματάκι, ένα ζευγάρι σαγιονάρες, εκείνα τα σανδάλια που ζαχαρώνω από την άνοιξη, μανικιούρ, πεντικιούρ…

Η προετοιμασία για τις 10ήμερες διακοπές του Αυγούστου φτάνει να μου κοστίζει όσο και τα εισιτήρια για το νησί μαζί με το αυτοκίνητο!

PENTIKIOUR CHLOE

Ημιμόνιμο ή όχι;

Γι’ αυτό ταυτίστηκα πολύ με την ερώτησή σου φίλη που αναρωτιέσαι αν αξίζει το ημιμόνιμο πεντικιούρ πριν από τις διακοπές.

Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι αδιαπραγμάτευτο και αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent που θα σου κοστίσει. Το πεντικιούρ όμως όχι και τόσο. Θα σου εξηγήσω…

Πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να χαλάσεις πραγματικά το πεντικιούρ σου (ή θα πρέπει να είναι πολύ πρόχειρα φτιαγμένο). Εκτός λοιπόν, αν πρόκειται να πας 3 εβδομάδες διακοπές σε νησί της άγονης γραμμής, δεν θεωρώ ότι αξίζει το ημιμόνιμο πεντικιούρ.

Keep cool! Αυτά τα αντηλιακά σε προστατεύουν και σε δροσίζουν παράλληλα

Έχοντας μαζί σου ένα top coat, μπορείς να ανανεώσεις τη γυαλάδα των νυχιών σου, που ίσως χαθεί αν περπατάς με τις ώρες στην άμμο.


https://www.instagram.com/p/CR4Zx6GjLih

Ο ένας λόγος

Ο ένας λόγος για τον οποίο θα έκανα ημιμόνιμο πεντικιούρ –αν με ρωτάς- θα ήταν η ασφαλής αποχώρηση από το nail bar.

Το πεντικιούρ αργεί να στεγνώσει τελείως και θέλει ιδιαίτερη προσοχή φεύγοντας από τη μανικιουρίστ, ώστε να μην το χαλάσεις πριν να προλάβει να σταθεροποιηθεί το χρώμα.

Αν λοιπόν δεν είχα αγοράσει παντελόνια, σανδάλια, σκουλαρίκια, μπλούζες, φουσκωτά παιχνίδια, επιτραπέζια, βιβλία και σωσίβιο για το σκυλάκι μου θα έκανα ημιμόνιμο μανικιούρ, έτσι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, φεύγοντας από το nail bar.

PENTIKIOYR VALENTINO

Επειδή όμως αγόρασα πράγματι όλα τα παραπάνω θα πάρω μαζί μου ένα από τα 5 τέλεια top coat που έβαλα στην παρακάτω gallery. Ανανεώνουν το χρώμα, το προστατεύουν και το κάνουν απίστευτα λαμπερό… όσες φορές θες!

#HeatWave ή #WaveNails; Διαλέγουμε το δεύτερο για να αντέξουμε τον καύσωνα