Αυτό το account έχει τα πιο χαρούμενα #DottedNails που θα δεις στο Instagram

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό το account έχει τα πιο χαρούμενα #DottedNails που θα δεις στο Instagram

Ανακαλύψαμε έναν λογαριασμό στο Instagram που μας κάνει να χαμογελάμε με κάθε του ανάρτηση!

Αυτός είναι ίσως ο πιο περίεργος Αύγουστος που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα. Πάνω που λέγαμε ότι όλα θα φτιάξουν και όλα θα πάνε καλά, ήρθαν οι φωτιές να ρίξουν την ψυχολογία μας και να εξαφανίσουν το χαμόγελό μας.

Οι άνθρωποι όμως προσαρμόζονται, εξελίσσονται και ξεπερνούν τις δυσκολίες. Έτσι θα κάνουμε και εμείς, όλοι μαζί και ο κάθε ένας ξεχωριστά. Γι’ αυτό θέλουμε να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μας.


https://www.instagram.com/p/CQ9FbhDM5Vs

Η ομορφιά μπορεί να μην δύναται να σώσει τον κόσμο, αλλά μπορεί να τον κάνει σίγουρα πιο… όμορφο και να δώσει ελπίδα. Στο χθεσινό daily nailspiration λοιπόν, αποφασίσαμε να βρούμε ανθισμένα μανικιούρ για να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεχαστείς λίγο.

10 ανθισμένα μανικιούρ για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις

Η τελευταία μας εμμονή

Σήμερα θέλουμε να χαμογελάσεις. Γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε την τελευταία μας nail art εμμονή, το account με τα πιο χαρούμενα #DottedNails που θα δεις στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CMwYAlBsr_6

Ανήκει στην Charlotte Herberts και είναι γεμάτο πανέμορφα μανικιούρ που μας κάνουν να χαμογελάμε αλλά κυρίως, είναι γεμάτο μανικιούρ που μπορούμε να κάνουμε και μόνες μας.

Μπορείς να το κάνεις και εσύ

Βλέπεις, η Charlotte στολίζει τα νύχια της με dots και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε και εμείς. Θέλουμε λοιπόν να κάνεις ένα ακόμα scroll για να δεις τα αγαπημένα μας πουά nail art από τον λογαριασμό της και μετά να σπεύσεις στο Instagram για να την ακολουθήσεις.

Και χαμογέλα, όλα θα πάνε καλά στο τέλος, πρέπει να πάνε καλά και θα βοηθήσουμε όλοι για να αλλάξουμε τον κόσμο!

20 nail art για να ξεχαστούμε λιγάκι