10 ανθισμένα μανικιούρ για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 ανθισμένα μανικιούρ για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις

Η ομορφιά μπορεί να μην σώσει τον κόσμο αλλά ίσως τον κάνει λίγο καλύτερο.

Είναι αδύνατον να βρούμε τα λόγια για να περιγράψουμε αυτό που συνέβη στη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα. Η καταστροφή είναι τεράστια και μας έχει αφήσει μουδιασμένους, δίχως να μπορούμε να διανοηθούμε το τι περνούν τόσοι συνάνθρωποί μας.

Η απώλεια είναι τεράστια και, η φράση που επαναλαμβάνουμε συχνά εδώ στο beauty department, «η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο» έχει πικρή γεύση στο στόμα μας.

Όμως κοιτάζουμε μπροστά και θέλουμε να παραμένουμε αισιόδοξες. Η πλάση θα ανθίσει ξανά, οι μέλισσες θα βρουν τα λουλούδια τους, η γη μας θα ανθοφορήσει και θα την βοηθήσουμε.


via GIPHY


Οδηγίες για να προστατεύσεις το δέρμα σου από τον καπνό και την φωτιά

Αλλάζουμε για λίο παραστάσεις

Γι᾽αυτό, προκειμένου να αλλάξουμε εικόνα, το σημερινό daily nailspiration θα είναι ανθισμένο. Βρήκαμε ανθισμένα μανικιούρ για να γεμίσει η οθόνη σου χρώμα.

Είναι τόσο ασήμαντο αλλά ίσως να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Όχι, δεν ασχολούμαστε με νύχια ενώ ο κόσμος καίγεται, ασχολούμαστε με την ελπίδα και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να γεμίσουμε δύναμη ξανά.


via GIPHY


Με ένα scroll στην παρακάτω gallery έχουμε 10 ανθισμένα μανικιούρ για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις, να πάρεις μία βαθιά ανάσα και να σηκώσεις τα μανίκια, ώστε να ξαναχτίσουμε μαζί όσα μας πήρε μακριά η φλόγα.

8 προϊόντα ομορφιάς με αλόη για να δροσίσεις την επιδερμίδα σου