10 #MinimalNails που δεν έχουν εποχή και μπορείς να κάνεις και μόνη σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 #MinimalNails που δεν έχουν εποχή και μπορείς να κάνεις και μόνη σου

Τα διακριτικά nail art είναι η αδυναμία μας και αυτά που ετοιμάσαμε για εσένα σήμερα είναι –εκτός από όμορφα- πανεύκολα να τα κάνεις και μόνη σου.

Η λατρεία μας για τα nude νύχια σε ετούτο το beauty department είναι παροιμιώδης. Για εμάς, όσο πιο διακριτικό είναι ένα χρώμα νυχιών και –κυρίως- ένα σχέδιο, τόσο πιο όμορφο φαίνεται.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, τα #MinimalNails είναι από τα πλέον αγαπημένα μας σχέδια και το σημερινό daily nailspiration είναι αφιερωμένο σε αυτά.


https://www.instagram.com/p/CSZSmFxJRvD

Βλέπεις, σήμερα ξυπνήσαμε με ένα περίεργο συναίσθημα. Χαιρόμαστε που έβρεξε λίγο και ίσως να βοήθησε με τη φωτιά αλλά ο μουντός καιρός μας έριξε λιγάκι. Δεν έχουμε λοιπόν όρεξη για έντονα χρώματα και nail art αλλά παράλληλα, θέλουμε και κάτι να μας ανεβάσει.

Αυτό το account έχει τα πιο χαρούμενα #DottedNails που θα δεις στο Instagram

Τα θέλουμε όλα δικά μας

Ναι, τα θέλουμε όλα δικά μας και δεν ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε, ξέρουμε ότι θα μας καταλάβεις. Καθώς λοιπόν στραφήκαμε στο Instagram για να βρούμε έμπνευση και να ομορφύνουμε τη μέρα μας, το feed μας γέμισε με τα πιο διακριτικά σχέδια.


https://www.instagram.com/p/CPMcvXrJDOa

Ήταν λες και ο αλγόρυθμος του internet, αυτός που σου εμφανίζει διαφημίσεις για προϊόντα που σε ενδιαφέρουν χωρίς να έχεις κάνει ούτε μία αναζήτηση για αυτά, κατάλαβε τι ακριβώς ζητάμε.

Μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα πιο όμορφα #MinimalNails και ενώ ετοιμάζαμε αυτή τη gallery, συνειδητοποιήσαμε ότι, εκτός από πανέμορφα, αυτά τα σχέδια που διαλέξαμε είναι και πανεύκολα.

Όλα μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου και σου προτείνουμε να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά μόλις βρεις λίγο καιρό ή αν είσαι ακόμα στο σπίτι, στην πόλη, και δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

#KittenNails 10 μανικιούρ με γατάκια που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις πλατιά