Hey girl! 10 nail art που μπορείς να κάνεις με τα μισοτελειωμένα σου βερνίκια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hey girl! 10 nail art που μπορείς να κάνεις με τα μισοτελειωμένα σου βερνίκια

Μην πετάξεις τα βερνίκια που έχουν σχεδόν τελειώσει! Μπορεί να μην φτάνουν για ένα full μανικιούρ αλλά φτάνουν και περισσεύουν για αυτά τα nail art!

Δεν υπάρχει κάτι το πιο αποκαρδιωτικό από το να ανακαλύπτεις ότι το αγαπημένο σου βερνίκι έχει σχεδόν τελειώσει. Η λέξη κλειδί εδώ είναι το «σχεδόν».

Όταν ένα βερνίκι τελειώνει 100%, απλά το πετάμε και δεν το σκεφτόμαστε. Τα σχεδόν τελειωμένα βερνίκια όμως, είναι μαχαιριά στην καρδιά. Έχουν μέσα προϊόν αλλά δεν φτάνει για ένα full μανικιούρ. Δεν τα πετάμε όμως…


via GIPHY


Μπορεί να μην φτάνει το χρώμα για να βάψουμε όλα μας τα νύχια, αλλά φτάνει και περισσεύει για να κάνουμε όμορφα nail art! Ίσως μάλιστα να είναι και καλύτερα να κάνουμε σχέδια με το αγαπημένο μας χρώμα παρά ένα κλασικό μανικιούρ.

10 #MinimalNails που δεν έχουν εποχή και μπορείς να κάνεις και μόνη σου

Μην τα πετάξεις, κάνε nail art!

Το σημερινό nailspiration λοιπόν, είναι αφιερωμένο σε αυτά τα μισοτελειωμένα βερνίκια που μας πληγώνουν την καρδιά. Βρήκαμε βλέπεις σχέδια νυχιών που μπορείς να κάνεις πανεύκολα με όλα σου τα half empty βερνίκια.


via GIPHY


Με ένα scroll στην παρακάτω gallery, μπορείς να δεις τα 10 nail art που συγκεντρώσαμε για εσένα και μην ανησυχείς, είναι εύκολα και μπορείς να τα κάνεις.

Άνοιξε λοιπόν τα νεσεσέρ σου, συγκέντρωσε τα βερνίκια που δεν έχουν ακριβώς τελειώσει αλλά κρατάς ακόμα και πέρνα ένα δημιουργικό Saturday morning.

Σήμερα τα νύχια μας είναι στολισμένα με το φρούτο των αγγέλων aka…παπάγια