Ξέχνα το χρυσό και το ασημί στα νύχια, τα #BronzeNails είναι αυτά που πρέπει να κάνεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ξέχνα το χρυσό και το ασημί στα νύχια, τα #BronzeNails είναι αυτά που πρέπει να κάνεις

Η επιδερμίδα σου γίνεται μπρονζέ, γιατί να μην χαρίσεις και στα νύχια σου την ίδια καλοκαιρινή λάμψη;

Το χρυσό και το ασημί είναι glam αποχρώσεις που λατρεύουμε για το μανικιούρ και το πεντικιούρ μας. Ταιριάζουν σε όλες και με όλα, είναι glam και αριστοκρατικές αλλά… κάποια στιγμή τις βαριόμαστε.

Σήμερα είναι μία από αυτές τις ημέρες. Σήμερα θέλουμε κάτι glam για τα νύχια μας αλλά όχι χρυσό ούτε και ασημένιο. Σήμερα θέλουμε μπρονζέ λάμψη, σαν αυτή που έχει αποκτήσει η επιδερμίδα μας.


via GIPHY


Σήμερα τα νύχια μας είναι στολισμένα με κοχύλια και το μυαλό μας στην ακροθαλασσιά

We love bronze

Η μπρονζέ λάμψη είναι άλλωστε αυτό που θέλουμε αμέσως μόλις ζεστάνει ο καιρός. Γι’ αυτό καθόμαστε στον ήλιο (με αντηλιακό) και αυτό απολαμβάνουμε όταν φοράμε τα καλοκαιρινά μας outfits.

Το σημερινό nailspiration λοιπόν, είναι αφιερωμένο στα #BronzeNails και συγκεκριμένα στα μπρονζέ nail art που μπορείς να κάνεις πριν να φύγει το καλοκαίρι… και το μαύρισμα από το δέρμα σου.

BRONZE

Με ένα ακόμα scroll, θα φτάσεις στην υπέροχη gallery με τα nail art που συγκεντρώσαμε για εσένα γι’ αυτό θέλουμε να καθίσεις λίγο πιο αναπαυτικά και να κάνεις ένα διάλειμμα.

Τα σχέδια που θα δεις είναι ιδανικά για κοντά και μακριά νύχια και μπορείς να τα προσπαθήσεις μόνη σου ή να τα πας απευθείας στην μανικιουρίστ σου. Enjoy!

Pink flamingos! Μάθε γιατί τα φλαμίνγκο είναι… ροζ και δες 15 καλοκαιρινά #FlamingoNails