Goodbye Kiss! Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο με φιλιά… στα νύχια μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Goodbye Kiss! Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο με φιλιά… στα νύχια μας

Για σήμερα επιλέγουμε μανικιούρ με ζουμερά φιλάκια και τα χαρίζουμε στον Αύγουστο που μας αφήνει, παίρνοντας μαζί του το καλοκαίρι (ανεπίσημα).

Σήμερα αποχαιρετάμε τον Αύγουστο και τις 31 μέρες του. Ανεπίσημα, αποχαιρετάμε και το καλοκαίρι καθώς ο Σεπτέμβριος είναι φθινοπωρινός μήνας, αλλά δεν θα το συζητήσουμε σήμερα.

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να ήταν περίεργο, ακόμα πιο περίεργο από το περσινό (δεν πιστεύαμε ότι γίνεται) αλλά δεν χαιρόμαστε που φεύγει. Δεν χαιρόμαστε που φεύγουν οι καλοκαιρινές στιγμές και ήδη ανυπομονούμε για τον επόμενο Αύγουστο.

Αποφασίσαμε λοιπόν να αποχαιρετίσουμε τον Αύγουστο με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε μέσω του nailspiration γι’ αυτό βρήκαμε μανικιούρ με φιλάκια. Ναι, με ζουμερά, πολύχρωμα φιλάκια.


via GIPHY


Hey girl! 10 nail art που μπορείς να κάνεις με τα μισοτελειωμένα σου βερνίκια

A kiss goodbye

Είναι ένα nail art πολύ διασκεδαστικό και τέλειο για το τέλος του καλοκαιριού και… όχι, δεν θυμίζει μόνο Φεβρουάριο. Ξέρουμε τι σκέφτεσαι, ότι είναι σχέδιο που θα κάναμε για τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου αλλά μην περιορίζεις τη φαντασία σου.

Αποχαιρέτισε και εσύ τον Αύγουστο με μερικά φιλιά και πριν σπεύσεις να δεις όλα τα σχέδια που συγκεντρώσαμε για εσένα παρακάτω, πάτα play σε ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια, το «Goodbye Kiss» των Kasabian.



Ναι, εντάξει, δεν είναι χαρούμενο τραγούδι αλλά ταιριάζει στην περίσταση και είναι ένα μικρό αριστούργημα. Πιες τώρα μία γουλιά καφέ και κάνε ένα ακόμα scroll για να πεις αντίο στον Αύγουστο και hello στον Σεπτέμβριο…

10 nail art ιδανικά για κοντά και πολύ κοντά νύχια