Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε πάλι αφέλειες - Και μας δίνει ιδέες! Ψήνεσαι;

Μαρία Ροδίτη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε πάλι αφέλειες - Και μας δίνει ιδέες! Ψήνεσαι;

Η παρουσιάστρια θα ξεκινήσει άκρως ανανεωμένη τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως είναι σε άκρως ανανεωτικό mood μιας και λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν άλλαξε το κούρεμά της. Η παρουσιάστρια και μοντέλο ως τώρα είχε curtain bangs, ενώ την Κυριακή (22/8) αποφάσισε και πάλι να επιστρέψει… στις αφέλειες.

11+1 nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να εμπνευστείς το επόμενο δικό σου

Αφέλειες ξανά και ξανά για την Ηλιάνα

Στον καλό της φίλο και διεθνούς φήμης hairstylist, Πάνο Παπανδριανό, εμπιστεύθηκε για ακόμη μια φορά τα μαλλιά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του ALPHA αποφάσισε να κόψει πάλι αφέλειες και να φρεσκάρει το κούρεμά της λίγο πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής.

Όπως θα δεις στα videos, αλλά και στην gallery, η Ηλιάνα επέλεξε ένα κούρεμα, που έχει δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν και δεν είναι άλλο από τις μακριές αφέλειες. Δεν αφαίρεσε μήκος από τα μαλλιά της, απλώς είπε να… επιστρέψει στις αγαπημένες της bangs.

Πάτα το play και δες σε ένα γρήγορο βίντεο τη διαδικασία του κουρέματος της Ηλιάνας!



iliana2

Το νέο hairlook της Ηλιάνας με αφέλειες. Δίπλα της ο hairstylist, Πάνος Παπανδριανός.

Για να θυμηθείς καλύτερα, και τον Οκτώβριο του 2020 η Ηλιάνα είχε κόψει αφέλειες, μετά επέλεξε τη super hot τάση των curtain bangs και τώρα… γύρισε στη μεγάλη της αγάπη.

https://www.instagram.com/p/CGnAw63jUpG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εδώ βλέπεις την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον Οκτώβριο του 2020 με αφέλειες

Και ξέρεις κάτι; Μη βλέπεις εδώ την Ηλιάνα με τα μαλλιά αφημένα κάτω. Η ίδια έχει δοκιμάσει αρκετά χτενίσματα με μαλλιά πιασμένα σε half-up, σε αλογοουρά ή κότσο, και τις αφέλειές της να κλέβουν την παράσταση.

Τι λες; Ψήνεσαι να υιοθετήσεις αυτό το hair trend τη φθινοπωρινή σεζόν;



Οι τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο

Μία από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων ετών, που και φέτος το φθινόπωρο θα βλέπεις έντονα, είναι το καρέ κούρεμα. Καρέ έχουν κάνει πια σχεδόν όλες οι celebrities και όχι άδικα.

Πάτα σε αυτό το link για να δεις υπέροχα celeb καρέ!

Επίσης, και οι αφέλειες θα βρίσκονται ανάμεσα στις δημοφιλείς τάσεις στα μαλλιά (ξέρει τι κάνει η Ηλιάνα), όπως και τα pixie cut κουρέματα.

Ναι, ναι! Λέω για αυτά τα πολύ κοντά, αγορίστικα haircuts, που ταιριάζουν σε όλες. Ανάλογα, βέβαια, με το στυλ κουρέματος και το σχήμα του προσώπου.

Δες εδώ τι είχε πει αποκλειστικά στο Queen.gr ο hairstylist, Πάνος Καλλίτσης, για τα pixie cut!

Photos: @ilianapapageorgiou