#NeverEndingSummer Σήμερα χαζεύουμε μπλε nail art γιατί θέλουμε λίγο καλοκαίρι ακόμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#NeverEndingSummer Σήμερα χαζεύουμε μπλε nail art γιατί θέλουμε λίγο καλοκαίρι ακόμα

Το μπλε είναι το τέλειο χρώμα για τη μετάβαση στο φθινόπωρο γιατί μας θυμίζει καλοκαίρι και το έχουμε ανάγκη!

Αυτό το ΣΚ η θερμοκρασία θα είναι καλοκαιρινή και θα μπορέσουμε να ευχαριστηθούμε λίγο ακόμα ήλιο και θάλασσα. Είναι λογικό λοιπόν να έχουμε ξυπνήσει με διάθεση ανεβασμένη και πολλή όρεξη για διασκέδαση!

Όλοι οι δρόμοι για το σημερινό nailspiration λοιπόν, οδηγούν στο μπλε! Το μπλε του ουρανού και της θάλασσας, το καλοκαιρινό μπλε των Κυκλάδων, το μπλε της Ελλάδας και του ατελείωτου, ελληνικού καλοκαιριού.


via GIPHY


Όσο πίναμε λοιπόν τον παγωμένο, πρώτο καφέ της ημέρας, βρήκαμε τα πιο όμορφα nail art, στα προφίλ των αγαπημένων μας nail artists.

Όλο το μπλε που χρειάζεσαι

Έχουμε σχέδια εύκολα και κάποια πολύ δύσκολα. Έχουμε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και nail art ιδανικά ακόμα και για πολύ κοντά νύχια.

DIY Time! Το πιο εύκολο και «ζεστό» nail art για το φθινόπωρο

Όλα είναι ιδανικά για την εποχή που διανύουμε και τη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Το μπλε άλλωστε ταιριάζει σε κάθε εποχή… Άσχετα που σε εμάς θυμίζει καλοκαίρι.


via GIPHY


Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery, δες τα σχέδια που ετοιμάσαμε για εσένα και κάνε τα τηλέφωνά σου. Σήμερα η μέρα απαιτεί εκδρομές στη θάλασσα και πικ νικ στην εξοχή!

#NudeNails δεν τα χορταίνουμε και έχουμε ακόμα 10, τέλεια για την εποχή!