Τα ασπρόμαυρα νύχια παραμένουν το πιο κομψό nail art και έχουμε τις αποδείξεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα ασπρόμαυρα νύχια παραμένουν το πιο κομψό nail art και έχουμε τις αποδείξεις

Το λευκό και το μαύρο, είναι από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς και σήμερα Τρίτη, αφιερώνουμε το nailspiration σε αυτόν.

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε στον πυρετό του φθινοπώρου και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Σχεδόν καθημερινά ψάχνουμε cozy μοτίβα για το daily nailspiration μας αλλά σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα και να επιστρέψουμε σε αγαπημένα λημέρια.

Ένα από τα πολύ αγαπημένα μας nail art εδώ στο beauty department είναι βεβαίως το black & white, το ασπρόμαυρο μανικιούρ που πάει με όλα και σε κάθε περίσταση.


https://www.instagram.com/p/CUAm4Q7gjRW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#NeverEndingSummer Σήμερα χαζεύουμε μπλε nail art γιατί θέλουμε λίγο καλοκαίρι ακόμα

Είναι ο τέλειος χρωματικός συνδυασμός για κλασικά σχέδια όπως το πουά και το ριγέ, για πιο wild όπως το αnimal print αλλά και για funky επιλογές όπως τα ψυχεδελικά μοτίβα.

Ιδανικό για όλες και για όλα

Όποιο από όλα και αν είναι του γούστου σου, μπορείς να το φορέσεις παντού και πάντα γιατί.. Το ασπρόμαυρο ή το μαυρόασπρο (όπως το θέλεις), είναι super chic και ευέλικτο.


https://www.instagram.com/p/CT7n1fVFOkO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καθώς λοιπόν σήμερα είπαμε να ρίξουμε τους τόνους, συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα nail art που μιμούνται τις λευκές και μαύρες ρίγες της ζέβρας, το πουα των κινουμένων σχεδίων, τα σημάδια της αγελάδας και πολλά άλλα, στην παρακάτω gallery.

Είναι όλα super chic και σε προσκαλούμε να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από το φθινόπωρο φτιάχνοντας καφέ και χαζεύοντας αυτά τα πανέμορφα σχέδια.

#DryFlowerNails Αυτή η τάση κάνει τα νύχια σου να μοιάζουν με αληθινό φυτολόγιο