15 setting sprays για άψογο μακιγιάζ όλη μέρα και νύχτα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
15 setting sprays για άψογο μακιγιάζ όλη μέρα και νύχτα

Αν παρατηρείς ότι, το μακιγιάζ σου αποφασίζει να «μεταναστεύσε4ι» κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Μπορούμε να βοηθήσουμε με τα super setting sprays που συγκεντρώσαμε για εσένα.

Το σενάριο είναι γνωστό: Θυσιάζοντας τον ύπνο σου, αφιερώνεις χρόνο μπροστά στον καθρέφτη για να κάνεις το μακιγιάζ σου και φεύγεις από το σπίτι νιώθοντας υπέροχα.

office setting

Η ώρα περνά, το μεσημέρι έρχεται και έχοντας βάλει-βγάλει τη μάσκα σου άπειρες φορές, παρατηρείς ότι ο κόπος και η αυπνία σου ήταν τελικά μάταια. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στις βραδινές εμφανίσεις!

setting party

Καλύπτεις μαύρους κύκλους, κάνεις smoky eyes, βάζεις τέλεια το highlighter και στο δεύτερο κοκτέιλ (και τον τρίτο χορό), τίποτα δεν είναι στη θέση του. Όχι δεν έκανες κάτι λάθος, δεν σε μάτιασαν και δεν φταίει ο κλιματισμός στο μπαρ.


via GIPHY


Versace SS/22: Στο show πoυ κράσαρε το internet είδαμε ένα μακιγιάζ όνειρο (+το προϊόν κλειδί)

Τι φταίει;

Φταίει που δεν «θωράκισες» το μακιγιάζ σου με ένα setting spray. Τα setting sprays είναι τα δροσερά αλλά και μαγικά προϊόντα που ψεκάζεις αφού τελειώσεις το μακιγιάζ σου και το κάνουν να μένει στη θέση του μέχρι να αποφασίσεις πως ήρθε η ώρα για ντεμακιγιάζ.

setting mist

Μάλιστα, διατίθενται και σε διαφορετικές εκδοχές έτσι ώστε να σου χαρίζουν όχι μόνο τη διάρκεια που θέλεις αλλά και το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Μπορείς να αποκτήσεις το απόλυτα ματ τελείωμα ή ένα dewy και δροσερό.

Daily beauty inspo - Φαίη Σκορδά: Ήρθε το κρύο, ήρθε και το nude μακιγιάζ

Κάποια μάλιστα, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και πριν από το μακιγιάζ σου, σαν primers, ώστε να έχεις διπλή προστασία και να είσαι πλέον, 100% σίγουρη ότι δεν θα πάει πουθενά ο κόπος σου.

Πώς τα χρησιμοποιείς;

Η χρήση τους είναι πάρα πολύ απλή: Τελειώνεις το μακιγιάζ σου, ψεκάζεις από απόσταση 30 εκατοστών και απολαμβάνεις απίστευτη διάρκεια! Μπορείς να κάνεις το ίδιο –όπως είπαμε- και πριν από το μακιγιάζ σου.


via GIPHY


Τα setting sprays δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου, είναι πανάλαφρα και μπορούν να σε φρεσκάρουν στο λεπτό, ακόμα και όσο περιμένεις στο φανάρι… Γι’ αυτό είναι καλό να τα έχεις και στην τσάντα σου.

Κατάλαβες λοιπόν, γιατί ένα setting spray δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου; Δες τώρα και 15 που αξίζει να αγοράσεις. Τα διαλέξαμε ένα προς ένα και τα έχουμε δοκιμάσει όλα.

Eyeliner rocks! Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε το πιο hot make up trend της σεζόν