Για να μη βραχείς, μείνε μέσα και χάζεψε 20 τέλεια nail art

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Για να μη βραχείς, μείνε μέσα και χάζεψε 20 τέλεια nail art

Η σημερινή μέρα δεν είναι για εξόδους και αναλαμβάνουμε να σε διασκεδάσουμε με 20 nail art, ο, τι πρέπει για την Παρασκευή!

Από χθες, όλη η χώρα «χορεύει» Μπάλλο και το να βγεις έξω είναι μία περιπέτεια. Ρώτα και εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) που πρέπει να βγάζω τα σκυλάκια μου 3 φορές τη μέρα (πρωί, απόγευμα και πριν τον ύπνο) και από χθες γίνεται ολόκληρη επιχείρηση πριν βγούμε (αδιάβροχα) και αφού βγούμε (σκούπισμα γούνας).

Οι έξοδοι λοιπόν (χθες και σήμερα) περιορίζονται και αυτή η Παρασκευή μας βρίσκει κλεισμένες στο σπίτι, μην θέλοντας να δούμε άλλη τηλεόραση. Τι κάνουμε λοιπόν; Χαζεύουμε nail art φυσικά. Δεν διανοείσαι πόσο γρήγορα μπορεί να περάσει η ώρα όταν κοιτάζεις όμορφα σχέδια νυχιών.

They see me scrollin’, they hatin’

Δεν θέλω να σου αποκαλύψω πόση ώρα ήμουν στο Instagram «αλιεύοντας» nail art για το σημερινό μας nailspiration. Θα σου πω μόνο ότι ξεκίνησα με βροχή και αυτή τη στιγμή που σου γράφω έχει σταματήσει… Τι βρήκα τόση ώρα; Μικρά αριστουργήματα!


via GIPHY


Let’s take walk on the wild side: Σήμερα επιλέγουμε #AnimalPrintNails και ξεχνάμε τη βροχή

Καθώς το σημερινό nailspiration δεν έχει θέμα αλλά είναι ποτ πουρί, διάλεξα σχέδια που μου άρεσαν χωρίς διάκριση και δεν μπορούσα να βάλω στην gallery μόνο 10. Γι᾽αυτό έφτιαξα μία mega gallery με 20 σχέδια νυχιών που θα ομορφύνουν το μανικιούρ σου αλλά και την Παρασκευή σου.

Φτιάξε λοιπόν έναν ζεστό καφέ, κάθισε λίγο πιο αναπαυτικά και χάζεψε τα 20 nail art που θα βρεις, αν κάνεις ένα ακόμα scroll. Και αν σκοπεύεις να βγεις, να είσαι προσεκτική, δεν παίζουμε με τον Μπάλλο! Καλό ΣΚ girl.

#AutumnNails: Εδώ θα δεις τα πιο φθινοπωρινά nail art και βερνίκια νυχιών