Ναι! Ελένη μας αρέσεις με τα ίσια μαλλιά - Πώς θα αντιγράψεις κι εσύ το hair look της Μενεγάκη

Μαρία Ροδίτη
Ναι! Ελένη μας αρέσεις με τα ίσια μαλλιά - Πώς θα αντιγράψεις κι εσύ το hair look της Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε on air με ένα χτένισμα που δεν επιλέγει πολύ συχνά στις εκπομπές της.

Η Ελένη Μενεγάκη μάς λέει «Καλησπέρα» κάθε μεσημέρι στη 13.30 μέσα από τη συχνότητα του MEGA μαζί με τους συνεργάτες της, που δεν είναι άλλοι από τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Σάββα Πούμπουρα και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Η παρουσιάστρια ξεχωρίζει για το elegant μακιγιάζ και για τα προσεγμένα χτενίσματά της δίνοντας μας το απαραίτητο Inspo που χρειαζόμαστε όλες για τις καθημερινές εμφανίσεις μας. Σήμερα, η Ελένη έκανε ένα hairstyle που δεν συνηθίζει και πολύ συχνά. Προτίμησε τα ολόισια μαλλιά!

Οι χαλαρές μπούκλες είναι το ιδανικό χτένισμα για κάθε περίσταση – Inspo η Ελένη Μενεγάκη

Το beauty look της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να εμφανιστεί σήμερα στην εκπομπή της με all-time classic μακιγιάζ, το οποίο περιλάμβανε χρυσή σκιά, μαύρο eyeliner και ροζ κραγιόν.

Αυτό, ωστόσο, που ξεχώρισε στο look της ήταν τα ολόισια μαλλιά της. Η αλήθεια είναι πως η Ελένη συνήθως προτιμά τα σπαστά, κυματιστά μαλλιά και τους κότσους για να εμφανιστεί στην εκπομπή της.

menegaki isia mallia

Σήμερα, βέβαια, έκανε την ανατροπή και μπορούμε να φανταστούμε τον λόγο. Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα mini, λεοπάρ φόρεμα με μαύρες, knee-high boots, ένα σύνολο το οποίο από μόνο του ήταν bold. Έπρεπε, συνεπώς, να κρατήσει πιο «ήσυχα» τα μαλλιά, αλλά και το μακιγιάζ της. Και αυτό ακριβώς έκανε.

Πώς θα κάνεις κι εσύ τέλεια ίσια μαλλιά

Ομολογώ πως για εμένα, που έχω σπαστά προς σγουρά μαλλιά, το ίσιωμα είναι μια hardcore διαδικασία. Θέλει χρόνο και πολλή προσπάθεια, αλλά με τα σωστά tips… όλα γίνονται!

#1 Μην τρίβεις τα μαλλιά σου με την πετσέτα

Μετά το λούσιμο, απαλά και ταμποναριστά στέγνωσε τα μαλλιά σου με την πετσέτα. Το τρίψιμο το μόνο που κάνει είναι… να φριζάρει πολύ τα μαλλιά σου.

#2 Προστασία alert

Μην ξεχάσεις ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Θα σώσεις κυριολεκτικά τα μαλλιά σου από το σπάσιμο και την ψαλίδα.



#3 Στέγνωσε πολύ -ΠΟΛΥ- καλά τα μαλλιά σου

Σεσουάρ κι Άγιος ο Θεός! Μην αφήσεις νωπά μαλλιά, γιατί μετά θα σε δυσκολέψει πολύ το ίσιωμα με το σίδερο.

#4 Χτένισε τα μαλλιά πριν το ισιωτικό

Χτένισε μία-μία τούφα για να μπορέσεις να έχεις το τέλειο sleek hair look.

#5 Πιστολάκι στο… κρύο

Αφού ισιώσεις τέλεια τα μαλλιά σου με την πρέσα, πάρε και πάλι το σεσουάρ. Γύρισέ το στον κρύο αέρα, πέρασε για λίγο τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη. Ο κρύος αέρας θα κλείσει τα λέπια της τρίχας και έτσι τα μαλλιά σου ούτε θα χαλάσουν, ούτε θα φριζάρουν, ενώ θα λάμπουν μοναδικά.

Μην πας πουθενά! Στην gallery έχω βρει για εσένα προϊόντα θερμοπροστασίας για να μην ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου όταν θα τα ισιώνεις με την πρέσα!