Girly beauty look με δερμάτινο shorts – Κάν’το όπως η Νικολέττα Ράλλη

Μαρία Ροδίτη
Girly beauty look με δερμάτινο shorts – Κάν’το όπως η Νικολέττα Ράλλη

Η παρουσιάστρια του OPEN συνδύασε με απόλυτη επιτυχία ένα rock outfit με το πιο κοριτσίστικο μακιγιάζ και χτένισμα.

Η Νικολέττα Ράλλη παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο στις 14.45 την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στη συχνότητα του OPEN με πλούσια θεματολογία και έχοντας στην παρέα της τη Νάνσυ Παραδεισανού και τον Μάνο Μαγιάτη.

Η παρουσιάστρια και blogger του Queen.gr πραγματοποιεί ultra chic εμφανίσεις δίνοντας σε όλες τις γυναίκες το… Inspo που χρειάζονται. Αυτό συνέβη και στην εκπομπή της Κυριακής (31/10), οπότε και η Νικολέτα επέλεξε να εμφανιστεί με πιο rock outfit, το οποίο συνδύασε απρόσμενα, αλλά επιτυχημένα με girly beauty look.

Η επιστροφή μου στην τηλεόραση!

Το look της Νικολέττας Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη φόρεσε μαύρο δερμάτινο shorts, με μαύρο πουλόβερ, το οποίο κοσμούσε λευκός γιακάς. Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το σοφιστικέ και rock σύνολό της με ένα ultra girly μακιγιάζ και χτένισμα.

https://www.instagram.com/p/CVsXoRuoJIh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κόκκινο κραγιόν, τα τονισμένα φρύδια και το eyeliner ξεχώρισαν στο make up look της, ενώ τα κυματιστά μαλλιά της, τα οποία ήταν πιασμένα στο στεφάνι του κεφαλιού της έκαναν ακόμα πιο… fresh και κοριτσίστικη την εμφάνισή της.

Κόκκινο κραγιόν alert

Αν με ρωτάς, σαν beauty addict που είμαι, θα σου πω ότι αμέσως το μάτι μου έπεσε στο κόκκινο κραγιόν της Νικολέτας. Μα δες το καλύτερα… Είναι τόσο ωραίο και βαθύ κόκκινο αυτό το κραγιόν! Και την κολακεύει απίστευτα.



Άσε που εμένα, προσωπικά, μου υπενθύμισε πως το κόκκινο κραγιόν φοριέται παντού και κάθε ώρα της ημέρας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ! Για να πας για καφέ, στη δουλειά σου ή για ποτό!

Το κόκκινο κραγιόν είναι must και γι’ αυτό σου βρήκα 5 WOW red lipsticks. Αξίζει μια ανανέωση, άλλωστε, το νεσεσέρ σου, έτσι δεν είναι;

Check την gallery!