Hello November! Υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο με όμορφα, ροζ μανικιούρ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hello November! Υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο με όμορφα, ροζ μανικιούρ

Το ροζ είναι παντός καιρού αλλά μπορεί να γλυκάνει το φθινόπωρο λίγο περισσότερο από τα άλλα χρώματα. Δες πώς θα το φορέσεις στα νύχια σου

Το ροζ είναι παντός καιρού αλλά μπορεί να γλυκάνει το φθινόπωρο λίγο περισσότερο από τα άλλα χρώματα.

Ήρθε και ο Νοέμβριος και θα σε παρακαλέσω να μην με ρωτήσεις πότε πρόλαβε… Ούτε εγώ έχω καταλάβει. Σαν χθες μου φαίνεται που πάλευα με τα κύματα στο Πήλιο. Έχω ακόμα σημάδια από το μαγιό! Σε κάθε περίπτωση, αυτό ήταν πριν 2 μήνες και κάθε σημάδι από μαγιό είναι κρυμμένο κάτω από πουλόβερ.


https://www.instagram.com/p/CVpuYopA79B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καθώς λοιπόν σήμερα είναι η δεύτερη μέρα του Νοεμβρίου (την πρώτη την αφιερώσαμε στις… ρίγες), είπα να γλυκάνω λίγο την κατάσταση του φθινοπώρου με μερικά ροζ μανικιούρ. Όχι, δεν λατρεύω το ροζ αλλά δεν μπορώ και να μην παραδεχτώ, ότι είναι ένα χρώμα γλυκό, και χρειαζόμαστε λίγη γλύκα.

Root Beer: Αυτή η απόχρωση του καφέ είναι τάση σύμφωνα με την Pantone

Ας γλυκαθούμε λίγο

Αντί να την πέσουμε λοιπόν στα προφιτερόλ και τις σοκολάτες (εγώ ξεκίνησα διατροφή, δεν ξέρω για εσένα), σήμερα θα δούμε μερικά ροζ nail art που σίγουρα θα γλυκάνουν –αν και μεταφορικά- όλες τις μέρες του Νοεμβρίου.


https://www.instagram.com/p/CVkyvbJh5TT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σχέδια που διάλεξα για το σημερινό nailspiration είναι μάλιστα 50-50. Τα μισά μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου ενώ τα άλλα μισά είναι απλά για χάζεμα. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι ένα μόνο scroll.

Ακολουθεί η καθιερωμένη μας, καθημερινή gallery από την οποία κρατάς screenshots. Υπομονή Girl, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!

True blue! 10 πράγματα που ίσως δεν ήξερες για το σκούρο μπλε και 10 σκούρα μπλε μανικιούρ