10 μανικιούρ με οριζόντιες ρίγες γιατί… Γιατί έτσι!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 μανικιούρ με οριζόντιες ρίγες γιατί… Γιατί έτσι!

Εδώ στο beauty department αγαπάμε τις οριζόντιες ρίγες στα ρούχα και το μανικιούρ. Λατρεύουμε τα κορίτσια σε κάθε μέγεθος και προτείνουμε στον κύριο Ξιάρχο να κλείσει το wannabe, loser στόμα του. You’ve been cancelled bruh…

Εδώ στο beauty department τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Τρώμε ό, τι θέλουμε, φοράμε ό,τι θέλουμε, βαφόμαστε όσο θέλουμε και κάνουμε ό, τι μας κάνει χαρούμενες. Αγαπάμε τα κοντά κορίτσια και τα ψηλά, τα αδύνατα και τα ζουμερά, την κυτταρίτιδα και τα σπυράκια, τις ραγάδες και τις πανάδες και γενικά, αγαπάμε τις γυναίκες.

Αυτό που μισούμε είναι ο ρατσισμός και το bullying. Δίνουμε συμβουλές σε όσες τις θέλουν και όσες δεν τις θέλουν… είμαστε μαζί τους. Τα κάνουμε όλα με καυστικό χιούμορ και ωμό τρόπο και με αυτό τον ωμό τρόπο, θέλω να παρακαλέσω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) τον κο. Ξιάρχο να πάψει λίγο να δω κάτι.

Root Beer: Αυτή η απόχρωση του καφέ είναι τάση σύμφωνα με την Pantone

Bye bye now

Μη ζητάτε συγνώμη μεσιέ αν δεν την εννοείτε. Μην προσπαθείτε να να μαζέψετε τα ασυμμάζευτά. You’ve been cancelled bruh, για να το πω στην tik tok γλώσσα σας. Λυπάμαι που, ο μόνος «κανόνας» τον οποίο συγκρατήσατε, από όσα ακούγατε μικρός, έχει να κάνει με τις οριζόντιες ρίγες και τα κιλά και όχι με την ανθρωπιά, την ευγένεια, το ήθος και την ενσυναίσθηση.

Αυτό που ελπίζω είναι να σας έγινε μάθημα το πάθημα και να ντραπήκατε λίγο (αν και πολύ αμφιβάλλω). Όσο για το κορίτσι με τις ρίγες και κάθε κορίτσι που θέλησε ποτέ να φορέσει κάτι και δεν το έκανε γιατί υπάρχουν Ξιάρχοι εκεί έξω, you do you girl! Κάνε τώρα και ένα scroll αν έχεις όρεξη γιατί βρήκα μανικιούρ με οριζόντιες ρίγες.

True blue! 10 πράγματα που ίσως δεν ήξερες για το σκούρο μπλε και 10 σκούρα μπλε μανικιούρ