Marilyn Monroe, Sophia Loren, Grace Kelly: Τι κοινό έχουν; Μάθε τα μυστικά ομορφιάς τους

Μαρία Ροδίτη
Marilyn Monroe, Sophia Loren, Grace Kelly: Τι κοινό έχουν; Μάθε τα μυστικά ομορφιάς τους

Οι γυναίκες-θρύλοι των παλαιότερων δεκαετιών έχουν WOW μυστικά ομορφιάς, που αξίζει να έχεις κατά νου. Και γιατί όχι; Να τα δοκιμάσεις!

Οι εποχές που οι ντίβες κυκλοφορούσαν στους δρόμους και όλοι γυρνούσαν να τις κοιτάξουν έχουν περάσει προ πολλού. Λέω, φυσικά, για γυναίκες-θρύλους των 40’s, 50’s, 60’s και γενικότερα των παλαιότερων δεκαετιών, όπως η Marilyn Monroe, η Sophia Loren, η Grace Kelly και άλλες.

Αυτές οι γυναίκες αποτελούν μέχρι και σήμερα beauty icons. Το βλέμμα τους, το signature μακιγιάζ τους, η επιδερμίδα τους… ήταν όλα ασυναγώνιστα. Και επειδή ξέρω ότι έχεις την περιέργεια να μάθεις ποια ακριβώς ήταν τα μυστικά ομορφιάς τους, τα βρήκα. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις; Μερικά από αυτά είναι πραγματικά περίεργα!

merilyn

Βίντεο με τα πιο σημαντικά beauty icons του τελευταίου αιώνα

Marilyn Monroe

Μια είναι η εικόνα που σου έρχεται στον νου όταν ακούς το όνομα Marilyn Monroe. Ξανθά, σγουρά μαλλιά, έντονο, κόκκινο κραγιόν και καμπύλες.

monroe

Το μυστικό ομορφιάς αυτού του θρυλικού icon της δεκαετίας του ’50, λοιπόν, βρισκόταν… στις καμπύλες. Ούτε στο skincare, ούτε στο μακιγιάζ. Η Marilyn Monroe – για να διατηρήσει τις καμπύλες της- βασίστηκε στο λίπος και στην πρωτεΐνη. Ακολουθούσε ένα αυστηρό πρωινό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, πριν από το πρωινό της ντους, ζέσταινε ένα φλιτζάνι γάλα, έσπαγε δύο ωμά αυγά μέσα σε αυτό, τα χτυπούσε όλα με ένα πιρούνι και μετά έπινε το μείγμα ενώ παράλληλα ετοιμαζόταν.

Sophia Loren

Τι να πρωτοθαυμάσεις σε αυτήν τη γυναίκα; Το υπέροχο κορμί της, το πανέμορφο πρόσωπό της; Η Sophia Loren είχε ένα… όχι και τόσο συνηθισμένο μυστικό ομορφιάς (όπως άλλωστε και η Marilyn Monroe).

loren

Η Ιταλίδα star έκανε μπάνιο με ελαιόλαδο για να «κλειδώσει» την υγρασία στην επιδερμίδα της.

Jane Birkin

Η Jane Birkin «ορκιζόταν» πάντα στο κρύο νερό. Έριχνε κρύο νερό πάντα στο πρόσωπό της το πρωί για να έχει μια ρόδινη λάμψη.



Συνήθιζε, επίσης, να χρησιμοποιεί eye patches για να καταπραΰνει το οίδημα στην περιοχή των ματιών, αλλά κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι σταμάτησε τη χρήση τους, επειδή της άρεσε περισσότερο η εμφάνισή της με πρησμένα μάτια. Ένιωθε ότι έτσι νυσταγμένη που ήταν φαινόταν πιο γλυκιά και sexy.

Μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις τα μυστικά ομορφιάς κι άλλων beauty icons.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα 9 μυστικά της Jennifer Lopez για λαμπερή επιδερμίδα

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά η Kaia Gerber