Hair clips στα μαλλιά για glam χτενίσματα – Inspo η Έλενα Παπαρίζου

Μαρία Ροδίτη
Hair clips στα μαλλιά για glam χτενίσματα – Inspo η Έλενα Παπαρίζου

Η κριτής του The Voice υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair trends των τελευταίων χρόνων!

Το τελευταίο διάστημα η Έλενα Παπαρίζου μάς έχει εκπλήξει με τα διαφορετικά χτενίσματα που επιλέγει να κάνει στο The Voice. Η κριτής του show ταλέντων έχει εμφανιστεί με half-up half-down hairstyles, με καρέ, με wet και wavy hair looks δίνοντας σε όλες μας έμπνευση για τα μαλλιά μας.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (21/11), λοιπόν, η τραγουδίστρια υιοθέτησε την πιο hot τάση στα μαλλιά τα τελευταία δύο χρόνια, που δεν είναι άλλη από τα glam hair clips.

MAKRYPOYLIA4

Τα Χριστούγεννα θέλουν WOW μπούκλες – Όμορφα μαλλιά σαν της Ζέτας Μακρυπούλια

Bold hair clips και κυματιστά μαλλιά

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια απόλυτα λαμπερή εμφάνιση στο The Voice της Κυριακής (21/11) μιας και φόρεσε μαύρη, sequined ολόσωμη φόρμα Philipp Plein και μαύρα πέδιλα, τα οποία συνδυάστηκαν αρμονικά με το μαύρο πεντικιούρ της.

paparizou mallia

Το look ολοκλήρωσε η Έλενα με ένα super glamorous χτένισμα, στο οποίο πρωταγωνιστές ήτα τα δύο oversized hair clips της. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια είχε wavy hair και είχε τοποθετήσει αριστερά και δεξιά, ψηλά στα μαλλιά της, μπαρέτες με στρας.

Τα hair accessories έρχονται από τα 90’s

Τα αξεσουάρ μαλλιών έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, αλλά στα 90’s, όταν ήμασταν ακόμα παιδιά ήταν μεγάλη τάση.

Εγώ, πάντως, θυμάμαι να έχω άπειρες κορδέλες, oversized scrunchies και hair clips με πέρλες ή στρας, και να τα φοράω ξανά και ξανά. Αυτό θα κάνω και φέτος και ειδικά στις γιορτές των Χριστουγέννων. Εσύ;



Ρίξε μια ματιά στην gallery και δες 7 WOW χτενίσματα με hair clips, τα οποία είναι ιδανικά και για βραδινές και για πρωινές εμφανίσεις. Πίστεψέ με! Ακόμα και το πιο βαρετό χτένισμα, με ένα hair accessory θα γίνει σε χρόνο dt άκρως ενδιαφέρον.

Cover photo: @helenapaparizouofficial

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Πώς θα «εκπαιδεύσεις» τα μαλλιά σου να λαδώνουν λιγότερο

7 WOW και εύκολα χτενίσματα – Ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας