Πώς θα κάνεις contouring στο ντεκολτέ – Για τέλειο μπούστο σαν της Έλενας Παπαρίζου

Μαρία Ροδίτη
Πώς θα κάνεις contouring στο ντεκολτέ – Για τέλειο μπούστο σαν της Έλενας Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου… εμφανίστηκε πιο hot από ποτέ στο The Voice.

Μία από τις πιο glam εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Έλενα Παπαρίζου στο The Voice, όπου συμμετέχει ως κριτής και coach. Η τραγουδίστρια φόρεσε glitter πράσινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με λαμπερά, μοβ πέδιλα.

Τη διαφορά στο look της, ωστόσο, έκανε το… πλούσιο και WOW ντεκολτέ της.

Hair accessories! Η Δανάη Μπάρκα με την πιο hot τάση στα μαλλιά

Πιο glam από ποτέ η Έλενα Παπαρίζου

Με μαλλιά με έντονη χωρίστρα στο πλάι και όγκο, μοβ σκιά και έντονο ροζ κραγιόν εμφανίστηκε στο The Voice η Έλενα Παπαρίζου. Το look της ήταν… ακριβώς ό,τι πρέπει για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όσο για το ντεκολτέ της; Απογείωσε την εμφάνισή της και μας έκανε να ζηλεύουμε.

https://www.instagram.com/p/CXZMngwteHh

Θα μου πεις… Κι αν δεν έχω τόσο πλούσιο μπούστο, πώς θα το κάνω. Όλα γίνονται! Θα τα καταφέρεις, λοιπόν, κάνοντας contouring στο ντεκολτέ. Ναι, ναι! Contouring δεν γίνεται στο πρόσωπο μόνο!

Πώς θα κάνεις contouring στο ντεκολτέ

#1 Χρησιμοποίησε στην αρχή μια σκουρόχρωμη πούδρα contouring

Πάρε με το πινέλο σου λίγη ποσότητα από τη σκούρα απόχρωση και πέρνα τη με μια ανάλαφρη κυκλική κίνηση στο ντεκολτέ σου ξεκινώντας από το ύψος της μασχάλης σου και φτάνοντας ανάμεσα στο στήθος σου. Κάνε ακριβώς το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

#2 Ώρα για την πιο ανοιχτόχρωμη πούδρα contouring

Πάρε τώρα λίγη ποσότητα από την ανοιχτόχρωμη πούδρα contouring με το πινέλο σου και πέρνα με μια κάθετη κίνηση από το κέντρο του στήθος σου σβήνοντας απαλά δεξιά και αριστερά πάνω από τα σκούρα σημεία που δημιούργησες.


#3 Σειρά έχει το highlighter

Πέρνα γύρω από τον λαιμό σου λίγο highlighter με ένα πινέλο για να τονίσεις την περιοχή του ντεκολτέ. Βάλε highlighter και στα κόκαλα του ντεκολτέ για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Wait! Στην gallery σού έχω τέλεια προϊόντα contouring και highlighters για να είσαι πλήρως ενημερωμένη όταν πας για beauty shopping. Και να ξέρεις τι ακριβώς θα ζητήσεις για το τέλειο contouring στο ντεκολτέ. Go girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hair clips στα μαλλιά για glam χτενίσματα – Inspo η Έλενα Παπαρίζου

Tρελαινόμαστε με το καρέ της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice! 10 καρέ για να μπεις στον πειρασμό