Κίνηση SOS

Κίνηση SOS

Η νέα Nivea Sun SOS Repair After Sun Lotion είναι ο καλύτερος σας φίλος.

Αν έχετε μία δυσάρεστη αίσθηση ξηρότητας ή ζέστης, κόκκινη χροιά ή φαγούρα, τότε να είστε σίγουροι ότι αυτές είναι οι ενδείξεις ότι η επιδερμίδα σας είναι ερεθισμένη, χρειάζεται βοήθεια και οι κοινές κρέμες δεν αρκούν για να την επαναφέρουν.

Η Nivea Sun έχει τη λύση για την ταλαιπωρημένη κι ερεθισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, με τη Nivea Sun SOS Repair After Sun Lotion, προσφέροντας στο δέρμα σας τα απαραίτητα καταπραϋντικά συστατικά, άφθονη υγρασία και δροσιά.

Η δροσιστική, ελαφριά της σύνθεσή, χάρη στην οποία απλώνεται εύκολα στην ερεθισμένη επιδερμίδα, στηρίζεται σε δύο καινοτομίες της Beiersdorf: Το σύμπλεγμα με licochalcone, και την πατενταρισμένη τεχνολογία Hydra-IQ Technology.

Το σύμπλεγμα με licochalcone, πρόσφατη ανακάλυψη, έχει ιδιαίτερα αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα από την ερυθρότητα. Η Licochalcone είναι εκχύλισμα της κινέζικης ρίζας γλυκόριζα, με σημαντικές καταπραϋντικές ιδιότητες που χαλαρώνουν την επιδερμίδα, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες άμεσα, πριν προκαλέσουν οποιαδήποτε ζημιά.

Η τεχνολογία Hydra-IQ Technology, είναι αποκλειστική καινοτομία της Beiersdorf και ρυθμίζει την παροχή και διανομή της υγρασίας μέχρι και τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, βοηθώντας στην ανανέωση της επιδερμίδας.