Τα Χριστούγεννα σημαίνουν αλλαγές! Η Zendaya έκανε καρέ – 10 καρέ για να διαλέξεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
Τα Χριστούγεννα σημαίνουν αλλαγές! Η Zendaya έκανε καρέ – 10 καρέ για να διαλέξεις κι εσύ

Στο πιο WOW κούρεμα υπέκυψε και η Zendaya. Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Stop the press! Η Zendaya απαρνήθηκε τα πολύ μακριά μαλλιά της για να υιοθετήσει ένα από τα πιο hot κουρέματα της δεκαετίας: το καρέ.

Λες αυτή η αλλαγή να σηματοδοτεί και κάτι νέο στη ζωή της; Λέω για τις αναφορές περί γάμου και παιδιών που έκανε πρόσφατα ο σύντροφός της, Tom Holland, με πολλούς τώρα να έρχονται και να υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι… αρραβωνιάστηκε. Και μαζί με αυτήν την αλλαγή στη ζωή της, η Zendaya αποφάσισε να αλλάξει και look. Εικασίες είναι, βέβαια, όλα αυτά. Ποιος ξέρει; Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Zendaya έκανε πολύ καλά και δοκίμασε το καρέ.

KARE JESSICA ALBA

Η Jessica Alba έκοψε καρέ τα μαλλιά της – 10 καρέ για να το σκεφτείς κι εσύ

Το Insta Story… της αλλαγής

Με ένα Insta Story η Zendaya αποκάλυψε στους fans της τη νέα εμφάνισή της. Η star έκανε ένα lob κούρεμα (aka long bob=μακρύ καρέ), το οποίο φτάνει μέχρι τους ώμους και είναι απλά τέλειο.

kare zendaya mallia

«Ήταν καιρός για αλλαγή», έγραψε στο Insta Story η πρωταγωνίστρια του Spider Man δείχνοντας τα νέα καρέ μαλλιά της στην απόχρωση του κόκκινου, που λέγεται auburn.

Το καρέ τάση πάντα και παντού

Αφού, λοιπόν, το τόλμησε η Zendaya, γιατί κι εσύ να μην το τολμήσεις; Τα Χριστούγεννα, άλλωστε, είναι η τέλεια ευκαιρία για μια ανανέωση, για μια αλλαγή. Και το καρέ είναι το κούρεμα που πάει σε όλες, ενώ αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων χρόνων.

Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις κι εσύ ένα καρέ κούρεμα (έλα, παραδέξου ότι το σκεφτόσουν καιρό) και να πας στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων… άλλος άνθρωπος. Ναι! Όλοι εσένα θα θαυμάζουν.



Για να σε παρακινήσω λίγο ακόμα… έψαξα. Έψαξα και βρήκα τα πιο φανταστικά καρέ – μακριά και κοντά- για να κλείσεις επιτέλους ραντεβού στο κομμωτήριο. Ανακάλυψέ τα στην gallery και Merry Christmas, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tρελαινόμαστε με το καρέ της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice! 10 καρέ για να μπεις στον πειρασμό

Οι celebrities μίλησαν! Ξέρουμε ποιο είναι το πιο trendy hair look του φθινοπώρου