10 σκουρόχρωμα κραγιόν γιατί… οι γιορτές και ο χειμώνας είναι εδώ

Μαρία Ροδίτη
10 σκουρόχρωμα κραγιόν γιατί… οι γιορτές και ο χειμώνας είναι εδώ

Δώσε χαρά στον εαυτό σου, στην αρχή της χρονιάς, με το σωστό beauty shopping: τα σκούρα κραγιόν!

Οι γιορτές δεν τελείωσαν! Έχουμε μπροστά μας τα Θεοφάνεια και τη γιορτή του Αγίου Ιωάννη, πράγμα που σημαίνει ότι τα καλέσματα δεν θα λείψουν και τις επόμενες μέρες.

Γι’ αυτές, λοιπόν, τις επίσημες περιστάσεις (και όχι μόνο) σου προτείνω να πεις «ναι» στα σκουρόχρωμα κραγιόν. Σε μπορντό, βυσσινί, δαμασκηνί, wine red, berry και όποια άλλη σκούρα απόχρωση επιθυμείς.

Mabille HC bty S17 001

Hey brunette! Έχουμε όλα τα χρώματα για τα δικά σου χείλη

Φτάνει πια με το κόκκινο κραγιόν

Αρκετά δεν φόρεσες το κόκκινο κραγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά; Η αλήθεια είναι ότι το red lipstick είναι αναπόσπαστο κομμάτι του χριστουγεννιάτικου μακιγιάζ και όχι άδικα.

via GIPHY

Δίνει αυτό το sexiness και glam που όλες έχουμε ανάγκη. Το σκουρόχρωμο κραγιόν, όμως, όπως το berry, το δαμασκηνί, το βυσσινί… κάνει ακόμα πιο hot την εμφάνισή μας. Άκου με που σου λέω!

Πώς θα φορέσεις σωστά το σκουρόχρωμο κραγιόν

Πριν δεις την gallery με τα πιο WOW σκουρόχρωμα κραγιόν που βρήκα για εσένα, θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτές οι αποχρώσεις είναι… κάπως απαιτητικές. Αν ακολουθήσεις, όμως, τα παρακάτω βήματα θα απλώσεις ολόσωστα στα χείλη σου το σκούρο και super hot κραγιόν σου και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

#1 Κάνε scrub χειλιών

Ανακάτεψε ζάχαρη με ελαιόλαδο και κανέλα, και κάνε απολέπιση στα χείλη τρίβοντάς τα με τα δάχτυλά σου απαλά. Έτσι θα απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και θα έχεις τα πιο βελούδινα χείλη ever.



#2 Βάλε στα χείλη σου λίγο foundation

Έτσι θα έχεις δημιουργήσει την τέλεια βάση για να σταθεροποιηθεί το σκούρο κραγιόν σου.

#3 Σειρά έχει το περίγραμμα

Πάρε ένα μολύβι χειλιών ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου και κάνε το περίγραμμα. Χρωμάτισε, αν θέλεις, και τα χείλη για να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια το κραγιόν σου.

#4 Άπλωσε το σκούρο κραγιόν σου

Άπλωσε προσεκτικά το κραγιόν σου και με ένα χαρτομάντηλο αφαίρεσε την περιττή ποσότητα. Είσαι έτοιμη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 90’s επέστρεψαν! 5 τάσεις στα κραγιόν που θα υιοθετήσεις και πάλι

Κόκκινο κραγιόν: Super fresh τρόποι για να το φορέσεις το πρωί + 10 θρυλικές αποχρώσεις