Xmas glam! 10 shimmer σκιές για να δημιουργήσεις τα πιο γιορτινά make up looks

Μαρία Ροδίτη
Xmas glam! 10 shimmer σκιές για να δημιουργήσεις τα πιο γιορτινά make up looks

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς με σκιές σε κάθε πιθανή απόχρωση, που έχουν όμως ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι shimmer!

Μπορεί όλο τον υπόλοιπο χρόνο να φοράς γήινες σκιές – μπεζ, nude, καφέ, χακί, λαδί- ή και να μη φοράς καθόλου, όμως τα Χριστούγεννα επιβάλλεται να βάλεις λίγο shimmer στο μακιγιάζ σου.

Όλες, άλλωστε, αυτήν την υπέροχη γιορτή του χρόνου θέλουμε να είμαστε λαμπερές από την κορυφή ως τα νύχια και μια glam σκιά… είναι τέλεια για να κάνεις την αρχή.

makigiaz matiwn

Πώς θα τονίσεις τα μάτια σου ανάλογα με το χρώμα τους; Ο make up artist, Γιάννης Σίσκος, μας εξηγεί

Ναι στη shimmer σκιά, προσοχή στο υπόλοιπο μακιγιάζ

Μια σκιά με λάμψεις ή glitter θα απογειώσει κάθε εορταστική εμφάνισή σου και θα κάνει τους γύρω σου να μαγευτούν από το βλέμμα σου.

Θέλει προσοχή, όμως! Μη βάλεις και σκιά με glitter και λάμψεις με highlighter σε κάθε σημείο του προσώπου σου. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μοιάζεις με… πυγολαμπίδα. Οπότε, αν τόσο πολύ θες να χρησιμοποιήσεις highlighter, κάν’το με φειδώ.

shimmer skia

Όσο για το υπόλοιπο look; Αν επιλέξεις shimmer σκιά σε γήινη απόχρωση μπορείς να «παίξεις» με κόκκινο ή σκουρόχρωμο κραγιόν. Αν, όμως, αποφασίσεις να βάλεις shimmer σκιά σε μοβ, μπλε, τιρκουάζ ή άλλη έντονη απόχρωση, κινήσου σε nude αποχρώσεις στα χείλη.

Shopping time!

Αφού, λοιπόν, κάναμε αυτό το mini lesson, πάμε να δούμε τις πιο ωραίες shimmer σκιές της αγοράς.



Στην gallery έφτιαξα για σένα τον απόλυτο οδηγό αγοράς με σκιές σε χρυσό, ασημί, shimmer λευκό, ροζ, bronze, τιρκουάζ και… όποιο άλλο χρώμα μπορείς να φανταστείς. Ανακάλυψέ τον και καλά ψώνια, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 make up tips για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα

Copper smoky eyes: 10 παλέτες σκιών για να πετύχεις το απόλυτο make up trend