Merry Christmas! Όσο ξεκουράζεσαι δες 10 μυρωδάτα skincare προϊόντα με κανέλα και πορτοκάλι

Μαρία Ροδίτη
Merry Christmas! Όσο ξεκουράζεσαι δες 10 μυρωδάτα skincare προϊόντα με κανέλα και πορτοκάλι

Το πορτοκάλι και η κανέλα «φωνάζουν» Χριστούγεννα! Είναι οι πιο χαρακτηριστικές μυρωδιές αυτής της εποχής. Και μπορείς να τις βρεις σε υπέροχα μπουκαλάκια για να περιποιηθείς το δέρμα σου. 

Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα! Εύχομαι να σε βρίσκω να αράζεις σε έναν καναπέ, να ξεκουράζεσαι και να βλέπεις αυτό το Σάββατο… κάπως διαφορετικά! Είναι Χριστούγεννα, άλλωστε, και τα vibes της ατμόσφαιρας έχουν κάτι το γλυκό, αγαπησιάρικο, αισιόδοξο.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να μη σου μιλήσω για glam μακιγιάζ και χτενίσματα. Άλλωστε, τα έχουμε πει όλα αυτά. Σκέφτηκα, ωστόσο, να μιλήσουμε για μυρωδιές… Γιατί εκτός από λάμψη και glamorous εμφανίσεις, τα Χριστούγεννα είναι και μυρωδιές.

SKIES SHIMMER SHOPPING

Xmas glam! 10 shimmer σκιές για να δημιουργήσεις τα πιο γιορτινά make up looks

Οι αγαπημένες μου; Κανέλα και πορτοκάλι.

Κανέλα και πορτοκάλι… για να μυρίσει το σπίτι

Θυμάμαι από μικρή τη γιαγιά μου να βράζει μέσα σε νερό και κατσαρολάκι φέτες πορτοκαλιού και ξυλάκια κανέλας μαζί με γαρύφαλλο και άλλα μπαχαρικά. «Για να μυρίσει Χριστούγεννα το σπίτι, παιδί μου», μου έλεγε.

Και η αλήθεια αυτή είναι! Μοσχοβολούσε όλο το σπίτι φρεσκάδα (από το πορτοκάλι), η οποία… έφερε μαζί της μια ζεστασιά. Τη ζεστασιά της κανέλας. Σε έψησα καθόλου να το δοκιμάσεις κι εσύ;

via GIPHY

Κάν΄το και θα με θυμηθείς. Και αφού ανάψεις το μάτι της κουζίνας, κάθισε, άραξε στον καναπέ σου και δες WOW skincare προϊόντα με κανέλα και πορτοκάλι.

Shopping… άκρως χριστουγεννιάτικο

Αυτές τις μέρες επιβάλλεται να ξεφύγουμε λίγο και από το budget μας. Τι πειράζει;



Δες, λοιπόν, στην gallery τα πιο ωραία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας του σώματος και του προσώπου με βασικά συστατικά το πορτοκάλι και την κανέλα. Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και αυτά τα συστατικά είναι πιο must από ποτέ. Και το shopping μαζί με το χουχούλιασμα… ακόμα περισσότερο. Enjoy!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανασκόπηση 2021: Τα 17 wow celebrity beauty looks της χρονιάς (έμπνευση για το μακιγιάζ σου)!

Pantone color of the year 2022 Very Peri: To χρώμα της χρονιάς είναι τέλειο για το νεσεσέρ σου