Long lasting make up! 10 προϊόντα για αναλλοίωτο και αψεγάδιαστο μακιγιάζ όλη μέρα

Μαρία Ροδίτη
Long lasting make up! 10 προϊόντα για αναλλοίωτο και αψεγάδιαστο μακιγιάζ όλη μέρα

Αυτές τις μέρες που οι έξοδοι δεν… έχουν τέλος χρειάζεσαι setting spray, setting powder, κραγιόν διαρκείας και άλλα καλλυντικά για να έχεις κάθε στιγμή τέλειο make up look.

Εκεί που ετοίμαζα τα καλλυντικά μου και τα συγκέντρωνα μπροστά από τον καθρέφτη μου ανήμερα τα Χριστούγεννα (ήμουν καλεσμένη σε φιλικό σπίτι και ετοιμαζόμουν), σκέφτηκα ότι θέλω… long lasting items.

Ψαχούλεψα, λοιπόν, τα νεσεσέρ μου και τα βρήκα!

zendaya premiera dune vretania octovrios 21

Ανασκόπηση 2021: Τα 17 wow celebrity beauty looks της χρονιάς (έμπνευση για το μακιγιάζ σου)!

Σωτήρια τα long lasting καλλυντικά

Βλέπεις, προβλεπόταν μεγάλο το βράδυ, με φίλους και φίλες μου, με μπόλικο φαγητό και ποτό, με χαρτιά και επιτραπέζια παιχνίδια, οπότε ήθελα να είμαι glam queen. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τρίψω τα μάτια μου από τη νύστα – ναι έπαιζε και αυτό-, ή να σκουπίσω τα χείλη μου με χαρτοπετσέτα και να γίνω κλόουν.

long lasting kokkino kragion

Ούτε ήθελα πίνοντας το κρασί μου να φύγει το εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν μου. Έτσι, βασίστηκα στους πιο πιστούς φίλους του νεσεσέρ μου. Στα long lasting προϊόντα μακιγιάζ.

Δεν υπάρχουν μόνο long lasting κραγιόν

Που λες… Σε αυτό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι βρέθηκα και με παλιές φίλες ή γνωστές που λόγω Covid-19 είχα καιρό να δω.

Με κοίταζαν που έτρωγα και που το μακιγιάζ μου παρέμενε αναλλοίωτο και με ρώτησαν στο τέλος της βραδιάς: «Μα καλά, είναι δυνατόν να μην έχει φύγει όλη τη νύχτα το κόκκινο κραγιόν σου; Να μην έχει αλλοιωθεί το eyeliner σου;». Κορίτσια, λέω… Τα προϊόντα μακιγιάζ διαρκείς είναι η λύση.



Και όχι! Δεν αναφέρομαι μόνο στο κραγιόν. Μιλώ για long lasting foundation και eyeliner, primer, βάση σκιάς, αδιάβροχη μάσκαρα, brow gel, setting spray και setting powder. Ναι! Όλα τα καλλυντικά σου μπορούν να είναι μακράς διαρκείας, αν θέλεις αναλλοίωτο μακιγιάζ. Και -νομίζω- στις γιορτές αυτό επιβάλλεται.

Αν, λοιπόν, κάτι από αυτά σου λείπει, σου ετοίμασα τον απόλυτο long lasting οδηγό αγοράς. Ανακάλυψέ τον και… καλά ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Party Season Goals! Το πράσινο eyeliner είναι must τα φετινά Χριστούγεννα – Inspo η Hailey Bieber

Copy the… beauty look! Λαμπερά μαλλιά και τονισμένα φρύδια σαν της Δανάης Παππά