Party Season Goals! Το πράσινο eyeliner είναι must τα φετινά Χριστούγεννα – Inspo η Hailey Bieber

Μαρία Ροδίτη
Party Season Goals! Το πράσινο eyeliner είναι must τα φετινά Χριστούγεννα – Inspo η Hailey Bieber

Το super model έκανε το πιο glam eye look με πρωταγωνιστή το σκούρο πράσινο eyeliner!

Τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ κι εσύ – βάζω στοίχημα- ήδη δοκιμάζεις ή ψάχνεις στο Instagram make up looks με extra δόσεις glam για το ρεβεγιόν. «Να κάνω nude eyes με κόκκινο κραγιόν; Να επιλέξω smoky eyes με nude χείλη;», λογικά σκέφτεσαι.

Εγώ θα σου πω να… φύγεις από τα κλασικά και να κάνεις την ανατροπή, όπως την έκανε η Hailey Bieber. Το supermodel έκανε ένα super glam μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το σκούρο πράσινο eyeliner και σου δίνει όλο το Inspo που χρειάζεσαι.

danai pappa beauty look

Copy the… beauty look! Λαμπερά μαλλιά και τονισμένα φρύδια σαν της Δανάης Παππά

Πράσινο eyeliner σαν τη Hailey Bieber

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram ανακάλυψα το wow make up look της Hailey Bieber δια χειρός της make up artist, Nikki Wolff.

«Η Hailey ήθελε κάτι fun και όμορφο, αλλά cool- και ήθελε να παίξει με χρώμα», λέει η make up artist στη Vogue. Και προσθέτει: «Οπότε βάλαμε πράσινο eyeliner και έπειτα ιριδίζουσα σκιά στα μάτια- στη μέση και στις κόγχες- για να δημιουργήσουμε ένα πολυδιάστατο εφέ».

https://www.instagram.com/p/CXeRhkHjxdF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπεις, όλο το πρόσωπο της Hailey Bieber είναι τονισμένο με highlighter, τα φρύδια είναι fluffy και χτενισμένα με ανοδική φορά, στα χείλη έχει χρησιμοποιηθεί nude κραγιόν, ενώ το eye look κάνει τη διαφορά. Τι σου λέει, λοιπόν, το supermodel; Να πεις «ναι» στο χρώμα στα μάτια αυτά τα Χριστούγεννα και -γιατί όχι- να διαλέξεις το πράσινο, που είναι super festive.

«Ναι» στο χρωματιστό eyeliner- Απογείωσέ το!

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, δοκίμασε κι εσύ- αντί για το μαύρο, κλασικό eyeliner- ένα χρωματιστό και κάνε τη διαφορά και την έκπληξη.

Πράσινο, μοβ, μπλε, ροζ, κόκκινο… Οι επιλογές σου είναι πολλές! Και για να κάνεις ακόμα πιο glam το αποτέλεσμα, η make up artist της Hailey Bieber συμβουλεύει να προσθέσεις στο eye look σου μια σκιά σε ροδακινί ή ροζ απόχρωση, ειδικά στην κόγχη του ματιού. Έτσι, θα δώσεις βάθος στο βλέμμα κάνοντάς το ακόμα πιο εντυπωσιακό.



Μην ξεχάσεις τη μάσκαρα, όμως! Δυο-τρεις στρώσεις μαύρης μάσκαρα είναι άκρως απαραίτητες για να απογειώσεις το μακιγιάζ σου.

Wait! Πού πας; Σου έχω τέλεια χρωματιστά μολύβια ματιών και eyeliners στην gallery. Ανακάλυψέ τα και κάνε αυτό το διαφορετικό στο μακιγιάζ σου αυτά τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμηλή αλογοουρά και matchy matchy ροζ μακιγιάζ – Inspo η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πώς θα κάνεις contouring στο ντεκολτέ – Για τέλειο μπούστο σαν της Έλενας Παπαρίζου