Smoky eyes και όγκος στα μαλλιά για super hot εμφανίσεις – Inspo η Φαίη Σκορδά

Μαρία Ροδίτη
Smoky eyes και όγκος στα μαλλιά για super hot εμφανίσεις – Inspo η Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 επέλεξε το πιο hot beauty look που μπορείς κι εσύ να κάνεις, αν φορέσεις ένα πολύ λαμπερό outfit.

Οι γιορτές συνεχίζονται πράγμα που σημαίνει ότι και εορταστικά τραπέζια και έξοδοι σε κέντρα διασκέδασης θα προκύψουν τις ερχόμενες μέρες. Άρα κι εσύ θα πρέπει να έχεις κατά νου μερικές ιδέες για τα outfits σου, αλλά και για τα μαλλιά και το μακιγιάζ.

Αν σκέφτεσαι να φορέσεις ένα σύνολο super glam, κράτησε το beauty look σου πιο… ήσυχο- όσο αυτό είναι δυνατόν, βέβαια. Να, για παράδειγμα, όπως η Φαίη Σκορδά, η οποία φόρεσε ένα super sexy μαύρο σύνολο με διαφάνειες και το απογείωσε με χτένισμα με όγκο και smoky eyes.

meleti vague

Vague hairstyle: Το ρετρό signature χτένισμα της Ελεονώρας Μελέτη – Πώς θα το κάνεις κι εσύ

Το super hot beauty look της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά πόζαρε στο Instagram φορώντας μαύρο φόρεμα, το οποίο από τη μέση και πάνω ήταν διαφανές με κέντημα.

Για να εξισορροπήσει το super hot ρούχο της, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 άφησε… το glitter στην άκρη κι επέλεξε να κάνει smoky eyes και μαλλιά με όγκο και μπούκλες.

fay

Ειδικότερα, η Φαίη διατήρησε σε nude τόνους τα χείλη, έκανε smoky eyes στις αποχρώσεις του καφέ, ενώ στα μαλλιά έκανε μπούκλες με όγκο στη ρίζα.

Πώς θα κάνεις κι εσύ τέλεια smoky eyes

Αν μέσα στην εβδομάδα ή και την παραμονή Πρωτοχρονιάς επιλέξεις να βάλεις ένα super glam σύνολο, κάνε το μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά! Για να πετύχεις στο 100% τα smoky eyes ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

#1 Επίλεξε δύο σκιές

Για να πετύχεις το smokey eyes της Φαίης Σκορδά θα χρειαστείς μια σκιά σε χρυσή απόχρωση και μια σε σκούρα καφέ απόχρωση.



#2 Προτίμησε ένα μαλακό πινέλο

Με το μαλακό πινέλο θα έχει μεγάλη επιτυχία το σβήσιμο των σκιών και το smoky eye look σου θα είναι απλά WOW!

#3 Χρησιμοποίησε και μολύβι ματιών

Βάλε μαύρο μολύβι ματιών εσωτερικά στο μάτι και τράβηξέ το μέχρι έξω. Μπορείς να βάλεις και στο άνω βλέφαρο μολύβι και να κάνεις blending με τις σκιές χρησιμοποιώντας το μαλακό πινέλο σου.

Wait! Στην gallery θα βρεις 5 μαύρα μολύβια ματιών και 5 σκιές σε γήινες αποχρώσεις για να απογειώσεις το γιορτινό smoky eye look σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Πρωτοχρονιά θέλουμε glitter ombré nails – Inspo η Jennifer Lopez

Τα Χριστούγεννα θέλουν πλεξούδες! Η Ζέτα Μακρυπούλια με WOW braided bun