Τα προϊόντα χρειάζεσαι για να αντιγράψεις το dreamy μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα προϊόντα χρειάζεσαι για να αντιγράψεις το dreamy μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη συνδύασε τις θερμές αποχρώσεις του μακιγιάζ της με το ψυχρό, χειμερινό, γκρι outfit που φόρεσε και απλά ξετρελαθήκαμε. Ώρα λοιπόν να το αντιγράψουμε, δε νομίζεις;

Το glam squad της Ελένης Φουρέιρα, ο Παντελής Τουτουντζής στο μακιγιάζ και ο Χρήστος Μπαϊραμπάς στα μαλλιά, είναι μία ομάδα φωτιά! Το γεγονός πώς λειτουργούν -πλέον- σαν οικογένεια και το ότι η Ελένη είναι ένα απίθανο κορίτσι, έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπουμε τα looks της και να θέλουμε να τα αντιγράψουμε όλα!


https://www.instagram.com/p/Brf9sQdHgqn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό μας συνέβη και τώρα, μόλις είδαμε την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Όπως θα δεις παρακάτω, η Ελένη φόρεσε ένα «μουντό», πολύ χειμερινό outfit και το συνδύασε με απίθανα θερμούς και κοριτσίστικους τόνους στο μακιγιάζ και υπέροχα, ολόισια μαλλιά. Είναι με λίγα λόγια, το απόλυτο beauty inspo για τις πρώτες ημέρες του χρόνου και εννοείται θελήσαμε να βρούμε τα προϊόντα με τα οποία θα το αντιγράψουμε.


https://www.instagram.com/p/CYMP8AsAm3G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ελένη Φουρέιρα: Με κατάξανθα μαλλιά είναι μια άλλη (video)

Οι σκιές

Οι σκιές που φόρεσε ακροβατούν ανάμεσα στο κοραλλί και το ροζ και η παλέτα που περιέχει ακριβώς τις αποχρώσεις που χρειάζεσαι, είναι η Clarins, Eye Quartet Palette στην απόχρωση Rosewood. Με το διακριτικά shimmering τελείωμα που χαρίζουν και με το κατάλληλο blending (you’ve got this queen!), μπορείς να αποκτήσεις το χρώμα των βλεφάρων της Ελένης.

CLARINS EYE QUARTET PALETTE ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ROSEWOOD

Hot tip! Ξεκίνα φορώντας τις σκιές σταδιακά, από την ανοιχτότερη προς την πιο σκούρα, τονίζοντας περισσότερο την εξωτερική γωνία.

Η ένταση

Το βλέμμα της Ελένης είναι girly, dreamy και με ένταση και αυτό το οφείλει στο απαλό, μαύρο μολύβι που φορά στην εξωτερική γωνία του ματιού. Το δικό μας αγαπημένο (αυτό τον καιρό) μαύρο μολύβι, δεν είναι άλλο από το κρεμώδες αλλά σταθερό YSL, Crushliner στην απόχρωση Νο 01.

YSL CRUSHLINER ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΝΟ 1

Hot tip! Μπορείς να τραβήξεις τη γραμμή και με μία μπατονέτα να τη σβήσεις προς την εξωτερική γωνία για cat eye αποτέλεσμα.

Οι βλεφαρίδες

Έντονο βλέμμα χωρίς έντονες βλεφαρίδες… Προφανώς και δεν γίνεται. Θα χρειαστείς λοιπόν άφθονη μάσκαρα και τελευταία, έχουμε πάθει εμμονή με την ολοκαίνουργια Byredo, Mascara στην απόχρωση black. Κάνει τις βλεφαρίδες τεράστιες και τις διαχωρίζει τέλεια.

BYREDO MASCARA BLACK

Hot tip! Για να ενισχύσεις το cat eye αποτέλεσμα, πέρνα μία επιπλέον στρώση μάσκαρα από τις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας του ματιού σου.

Τα χείλη

Το κραγιόν της Ελένης είναι πολύ κρεμώδες, με αρκετή λάμψη και σε ένα χρώμα που ακροβατεί ανάμεσα στο nude και το ροζ. Το κραγιόν που σου προτείνουμε να φορέσεις (και να αγοράσεις για να έχεις γενικά) είναι το MAC, Lustreglass Lipstick στην απόχρωση Syrup. Έχει το τέλειο χρώμα που πραγματικά θα φοράς συνέχεια.

MAC LUSTREGLASS LIPSTICK ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ SYRUP

Hot tip! Για να παραμείνει σταθερό το κραγιόν σου, φόρα φυσικά μολύβι πριν το εφαρμόσεις, ταμπονάρισε με ένα χαρτομάντηλο και έπειτα πέρνα μία ακόμα, λαχταριστή στρώση.

Λοιπόν; Θα δοκιμάσεις το τέλειο μακιγιάζ της Ελένης; Όσο το αποφασίζεις, πάτα play παρακάτω για να ακούσεις και το τραγούδι που έχουμε στο repeat μήνες τώρα…



Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκαλούμε #hairicon την Ελένη Φουρέιρα