#StardustNails: Ο τρόπος για να κρατήσεις τη μαγεία των γιορτών στα νύχια σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#StardustNails: Ο τρόπος για να κρατήσεις τη μαγεία των γιορτών στα νύχια σου

Μπορεί να πέρασαν οι γιορτές αλλά έχουμε ανάγκη από τη μαγεία και την αστερόσκονή τους περισσότερο από ποτέ. Σήμερα λοιπόν, γεμίζουμε τα νύχια μας λάμψη και κοιτάζουμε το 2022 αισιόδοξα!

Χρόνια πολλά guys! Σήμερα είναι γιορτή, μία γλυκόπικρη γιορτή γιατί -παραδοσιακά- η ημέρα των φώτων σημαίνει το τέλος της εορταστικής περιόδου και την επιστροφή στην πραγματικότητα. Ναι, προφανώς και έχεις επιστρέψει στη δουλειά από την Δευτέρα όμως, περίμενες αυτή την αργία με ανυπομονησία και μην το αρνείσαι.

Μπορεί να κανόνισες ένα long weekend, μπορεί όμως και απλά να απολαμβάνεις την ησυχία του σπιτιού σου. Σε κάθε περίπτωση, πίνεις τον καφέ σου και βρέθηκες εδώ, στο σημερινό daily nailspiration και θέλουμε να σε γεμίσουμε αισιοδοξία και… αστερόσκονη. Είμαστε όλοι φτιαγμένοι από αστερόσκονη άλλωστε…

asteroskoni nixia

We are calling it! Τα top nail trends για το 2022 και όλα όσα χρειάζεσαι για να τα υιοθετήσεις

We are made of stardust

Δεν μας νοιάζει λοιπόν που οι γιορτές τελείωσαν, θέλουμε λάμψη στο μανικιούρ μας για να κρατήσουμε λίγο παραπάνω τη μαγεία των γιορτών στην καθημερινότητά μας. Δεν ξεχνάμε λοιπόν το φίνο glitter και τα starry σχέδια που μπορούμε να κάνουμε με αυτό ή για να το συνοδεύσουμε.

Θέλουμε λοιπόν να καθίσεις πολύ αναπαυτικά, να φτιάξεις ίσως έναν ακόμα καφέ (ή τσάι, ό, τι πίνεις) και να κάνεις ένα scroll παρακάτω. Στην gallery που ακολουθεί, έχουμε συγκεντρώσει λαμπερά nail art από τα αγαπημένα μας account του Instagram. Ασημένιο ή και ροζ glitter, σχέδια με αστεράκια ή πλανήτες, συνδυασμοί χαρούμενοι και μαγικοί… Ό, τι ακριβώς χρειάζεσαι αυτό τον καιρό δηλαδή.

podia glitter manikiour

Δες τα όλα, κράτα screenshot από αυτά που σου αρέσουν για να τα πας στη μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού και χαμογέλα. Μπορεί το 2022 να φαίνεται περίεργο, μπορεί να φαίνεται πιο σκοτεινό από ότι περίμενες αλλά υπάρχει φως και αισιοδοξία, αρκεί να τα αναζητήσεις. Χρόνια πολλά girl!

Be happy! 10 χαμογελαστά nail art για να γεμίσεις positive vibes το πρώτο μανικιούρ του 2022