We are calling it! Τα top nail trends για το 2022 και όλα όσα χρειάζεσαι για να τα υιοθετήσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
We are calling it! Τα top nail trends για το 2022 και όλα όσα χρειάζεσαι για να τα υιοθετήσεις

Δεν έχουμε κάποιο κληρονομικό χάρισμα, αλλά μπορούμε να προβλέψουμε ποια θα είναι οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για τη χρονιά που μόλις υποδεχτήκαμε. Γιατί; Γιατί είμαστε nail addicts, γι’ αυτό! Ρίξε μία ματιά και καλή χρονιά girl!

Το 2022 είναι επίσημα εδώ και μαζί του φέρνει αισιοδοξία, ανάγκη για νέα ξεκινήματα, θετική σκέψη και πολλή αγάπη. Ναι, παραμένουμε αισιόδοξες παρά τις αντιξοότητες εδώ στο beauty department και θέλουμε πολύ να δεις και εσύ τον κόσμο μέσα από πολύχρωμους φακούς όπως εμείς. Αποφασίσαμε λοιπόν να βάλουμε ένα χεράκι ή μάλλον… ένα μανικιούρ (και παραπάνω).


https://www.instagram.com/p/CYAVLqmvfcX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε βλέπεις τη νέα χρονιά χωρίς λίγη έμπνευση για τα νύχια. Τα νύχια που τόσο μας έχουν χαλαρώσει, μας έχουν βοηθήσει να ξεφύγουμε, έχουν γίνει μέσο για να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας και έχουν συντροφεύσει τόσους πολλούς πρωινούς καφέδες και απογευματινά διαλείμματα το 2021.

Για να μη βραχείς, μείνε μέσα και χάζεψε 20 τέλεια nail art

Σήμερα λοιπόν, Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022, θα μιλήσουμε για τις τάσεις στα νύχια που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν σύμφωνα με τη δική μας, nail addict γνώμη. 5 είναι τα trends που ξεχωρίσαμε και παρακάτω θα σου τα δείξουμε, και εννοείται θα σε βοηθήσουμε να τα υιοθετήσεις και μόνη σου. Ξεκινάμε;

3D λεπτομέρειες

Τα μανικιούρ έχουν αλλάξει πολύ. Δεν είναι απλά χρώματα και σχέδια στα νύχια μας αλλά αξεσουάρ και κοσμήματα. Πιστεύουμε λοιπόν ότι, το 2022, θα δούμε ολοένα και περισσότερες 3D λεπτομέρειες στα μανικιούρ όπως αυτές που πολύ συχνά κάνει η αγαπημένη μας Betina Goldstein.


https://www.instagram.com/reel/CYC4hFeKpF8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, υπάρχουν και οι πιο διακριτικές εκδοχές αλλά το θέμα είναι ένα: Μικροσκοπικά αξεσουάρ που ανάγουν τα μανικιούρ μας σε κοσμήματα ή και αξεσουάρ για τα outfits της χρονιάς.

nailitmedia f

Attention #MinimalLovers: Έχουμε 10 nail art και 1 insta profile που θα σε ξετρελάνουν

Στο παρακάτω video μπορείς να δεις tips για να καταφέρεις να στολίσεις και μόνη σου τα νύχια σου στο σπίτι και να έχεις όσα διαφορετικά μανικιούρ θέλεις, όσο συχνά το θέλεις.



The Skinny French

Αν είσαι φανατική ετούτης εδώ της στήλης, τότε γνωρίζεις καλά ότι η σχέση που έχουμε με το γαλλικό μανικιούρ, είναι μία σχέση αγάπης και μίσους. Φέτος ωστόσο, αφήνουμε το μίσος πίσω μας και δείχνουμε λατρεία στο γαλλικό μανικιούρ γιατί προβλέπουμε ότι το #SkinnyFrench θα είναι η επόμενη μεγάλη τάση.


https://www.instagram.com/p/CXL7r9KsjZH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λατρεύουμε τη λεπτεπίλεπτη, διακριτική γραμμή που μάλιστα δεν είναι καθόλου περιοριστική. Μπορεί να είναι δίχρωμη όπως αυτή που είδαμε στο προφίλ της Rae πιο πάνω ή και σε διαφορετικά χρώματα όπως το παρακάτω.

harrietwestmoreland

Φυσικά ξέρουμε τι σκέφτεσαι: «Πώς θα κάνω ΤΟΣΟ λεπτή γραμμή;»… Μην ανησυχείς. Πατώντας play στο παρακάτω video θα δεις το πιο εύκολο hack για να κάνεις μόνη σου, πανεύκολα μία πολύ λεπτή γραμμή και να υιοθετήσεις το Skinny French!



Winter Yellow! Το κίτρινο είναι ό, τι πρέπει και για τον χειμώνα – 10 nail art που το αποδεικνύουν

Mix & Match

Και γιατί να πρέπει να διαλέξουμε; Το 2022 δεν θα περιοριστούμε από τίποτα που δεν είναι απαραίτητο και θεωρούμε ότι το mix & match στα νύχια θα γίνει super trend. Μπορείς να κάνεις διαφορετικά χρώματα, διαφορετικά σχέδια και να πεις μία διαφορετική ιστορία με τα νύχια σου.

cosmic.nails

Όλες οι αγαπημένες μας artists έχουν αναρτήσει τουλάχιστον ένα τέτοιο μανικιούρ και μπορείς να βρεις όση έμπνευση μπορεί να χρειάζεσαι. Όσο για τους χρωματικούς συνδυασμούς… Μην ανησυχείς, μπορείς να κάνεις ό, τι -μα ό, τι- σκαρφιστείς ανά πάσα στιγμή.

solovey nail art

Go Green!

Η πράσινη ομορφιά είναι η τάση που ήρθε για να μείνει επειδή δεν είναι απλά μία τάση, είναι ανάγκη για ένα βιώσιμο μέλλον. Πιστεύουμε λοιπόν, ότι τα μανικιούρ μας θα γεμίσουν πράσινο επίσης. Το πράσινο άλλωστε, είναι ένα χρώμα πασπαρτού που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χρώμα επιδερμίδας.


https://www.instagram.com/p/CIdfqL_JiSY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Sweet like honey! 10 nail art με έμπνευση το μέλι + facts που δεν ήξερες

Ακόμα, είναι ένα χρώμα που μας δίνει δεκάδες δυνατότητες όσον αφορά τα σχέδια γιατί έχει πολλές αποχρώσεις, από έντονα πράσινες ως πολύ σκούρες και μυστηριώδεις. Το μόνο που έχεις εσύ να κάνεις είναι αν βρεις το τέλειο βερνίκι για εσένα και να το έχεις για γούρι όλη τη χρονιά.

Essie Expressie στην αποχρωση Precious Cargo go

Το δικό μας αγαπημένο, είναι το Essie, Expressie στην απόχρωση Precious Cargo-go. Ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο έντονο και το σκούρο και έχει την τέλεια αλλά και διαφορετική πράσινη απόχρωση.

Very Peri Nails

Το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone είναι το Very Peri και όταν η Pantone «μιλά» εμείς ακούμε πολύ προσεκτικά. Αυτό το διαφορετικό μωβ ξεκάθαρα θα είναι major τάση για την επόμενη χρονιά και ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε μανικιούρ με το Very Peri σαν πρωταγωνιστή.

nailitmedia

Pantone color of the year 2022 Very Peri: To χρώμα της χρονιάς είναι τέλειο για το νεσεσέρ σου

Ολοκληρώνοντας λοιπόν τις… beauty nail προβλέψεις μας για το 2022, σε προσκαλούμε να δεις στην παρακάτω gallery τα βερνίκια νυχιών που έχουν τα πιο Very Peri χρώματα και σου ευχόμαστε, υγεία, δημιουργικότητα, αγάπη και αισιοδοξία. Όλα θα πάνε καλά girl! Καλή Χρονιά!