Το πιο εύκολο nail art μοιάζει με μωσαϊκό και ονομάζεται #TerrazzoNailArt

Το πιο εύκολο nail art μοιάζει με μωσαϊκό και ονομάζεται #TerrazzoNailArt

Μπορεί τα μωσαϊκά να είναι παρεξηγημένα αλλά εμάς μας αρέσουν πολύ εδώ στο beauty department. Μας αρέσουν τόσο πολύ που το θέλουμε και στα νύχια μας!

Όταν έψαχνα να νοικιάσω το πρώτο μου σπίτι (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είχα επιστρατεύσει τη βοήθεια της μητέρας μου (obviously) και το ένα πράγμα που έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μου είναι η απέχθειά της για τα μωσαϊκά. «Τι είναι αυτό παιδί μου, πού θα πας στα μωσαϊκά;», «Απαπαπαπα, μωσαϊκά παντού, μαυσωλείο» έλεγε και ξαναέλεγε ενώ εγώ κουνούσα το κεφάλι καταφατικά, αλλά μέσα μου έλεγα: «Μα μου αρέσει!». Ούτε το πρώτο μου σπίτι είχε μωσαϊκά ούτε και το δεύτερο αλλά η αγάπη μου για αυτά παραμένει και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη. Τα πιο ωραία λαϊκά άλλωστε, τα είχαμε χορέψει σε σπίτια με μωσαϊκά όπως έχει πει και η Άλκιστις!Accent nail art: Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ & οδηγίες για να την αντιγράψεις

Νύχια σαν μωσαϊκό

Βλέπεις, ανακάλυψα για ακόμα μία φορά (είναι παλιό trend) τα #TerazzoNails, τα νύχια-μωσαϊκό και αρέσουν μέχρι και στη μητέρα μου. Επάνω σε μία οπάκ βάση χρώματος, οι artists ζωγραφίζουν ακανόνιστες νιφάδες με άλλα χρώματα δημιουργώντας υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς και μοτίβα που θυμίζουν πάτωμα στο κολωνάκι τη δεκαετία του 60᾽.

mosaika 28

Είναι ακριβώς αυτό που θεωρήθηκε ντεμοντέ άδικα κατά τη γνώμη μου, γιατί συνοδευόταν από πλακάκια με λαχούρια στην κουζίνα και χρωματιστά είδη υγιεινής. Στο θέμα μας όμως!Το μωσαϊκό κάνει comeback στη διακόσμηση και το ντεμπούτο του στο μανικιούρ και φυσικά θα είμαι από τις πρώτες που θα το κάνουν όταν σταματήσω να τρώω τα νύχια μου (είναι ένα από τα resolutions μου).

Για να σε κάνω λοιπόν να αγαπήσεις και εσύ το μωσαϊκό, έστω στα νύχια, συγκέντρωσα παρακάτω δέκα σχέδια και συνδυασμούς που προσωπικά με ξετρελαίνουν και θα αρέσουν και σε εσένα. Κάνε ένα scroll, δες τα όλα και κάνε τα #TerazzoNails το δικό σου signature nail art για το 2022.

Perfection! Η Betina Goldstein μας δείχνει πώς θα κάνουμε το πιο ιδιαίτερο κόκκινο μανικιούρ

DPG Network