Nail queen! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο wow γαλλικό μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Nail queen! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο wow γαλλικό μανικιούρ

Η παρουσιάστρια του ALPHA τόλμησε ένα διαφορετικό french mani λίγο πριν φύγει για το ταξίδι της στο εξωτερικό!

Στο εξωτερικό πέρασε το Σαββατοκύριακο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει στα social media της τον προορισμό. Η παρουσιάστρια του ALPHA έκανε μια μικρή απόδραση και μας έδειξε μέσα από το αεροπλάνο το… wow – πολύ ξεχωριστό- γαλλικό μανικιούρ της.

nailsbyzophie

We love nails! Οι καρδιές στο μανικιούρ δεν είναι μόνο για τον Φεβρουάριο

Η Ηλιάνα λέει «όχι» στην κλασική λευκή γραμμή του french mani

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δείξει στο Instagram της τα nail art που κάνει. Το μοντέλο-παρουσιάστρια αποφάσισε για ακόμη μια φορά να δώσει το απόλυτο #nailspiration στις followers της δείχνοντας μέσα από το αεροπλάνο το διαφορετικό γαλλικό μανικιούρ της.

Η Ηλιάνα δεν έκανε κλασική λευκή γραμμή, ούτε επέλεξε τη διάφανη βάση του french mani που όλες ξέρουμε. Αντιθέτως, «έπαιξε» με τα χρώματα. Να, δες!

PAPAGEORGIOU NYXIA

Η παρουσιάστρια του Style Me Up έβαψε σε dusty pink απόχρωση τα νύχια της με τη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ να είναι σε ένα τέλειο κοραλλί. Ultra girly και ξεχωριστό, συμφωνείς;

NYXIA PAPAGEORGIOY

Το χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ super hot τάση

Μπορεί το γαλλικό μανικιούρ να είχε μπει για λίγα χρόνια… στη αφάνεια, όμως από το 2021 ήρθε και πάλι στο προσκήνιο αποτελώντας μία από τις πιο hot τάσεις στα νύχια. Όχι, όμως, το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, αλλά το χρωματιστό.

Το French mani με χρωματιστή γραμμή και διάφανη βάση ή και με διαφορετικού χρώματος βάση από τη γραμμή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή nail trends που θα βλέπουμε συνέχεια και το 2022.



Γι’ αυτό αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη, do it! Δες και μερικά βερνίκια νυχιών στην gallery με τα οποία θα μπορούσες να δημιουργήσεις ένα super french nail art!

Καλή επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πιο εύκολο nail art μοιάζει με μωσαϊκό και ονομάζεται #TerrazzoNailArt

Accent nail art: Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ & οδηγίες για να την αντιγράψεις