Η Μαίρη Συνατσάκη έκοψε τα μαλλιά της! Υιοθέτησε την τάση του wolf cut

Μαρία Ροδίτη
Η Μαίρη Συνατσάκη έκοψε τα μαλλιά της! Υιοθέτησε την τάση του wolf cut

Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να ανανεώσει την εικόνα της επιλέγοντας ένα από τα πιο hot κουρέματα της σεζόν.

Τα τελευταία δυο χρόνια το TikTok έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Ναι, μπορεί να είναι η πλατφόρμα που λατρεύουν οι teens, όμως κι εμείς πού και πού θα μπούμε για να χαζέψουμε. Κι αυτό, γιατί και μέσα από το TikTok δημιουργούνται τάσεις ομορφιάς που αφορούν είτε το skincare, είτε το μακιγιάζ, είτε τα μαλλιά.

Θα μου πεις… Γιατί σου κάνω όλο αυτόν τον πρόλογο; Διότι χθες βράδυ (8/2) κάνοντας scroll στο Instagram μου έπεσα πάνω στο ολοκαίνουριο κούρεμα της Μαίρης Συνατσάκη, το οποίο ήδη από πέρσι κάνει χαμό στο TikTok. Ναι, η mairiboo άλλαξε hair look και υιοθέτησε την τάση του wolf cut.

wolf cut

Wolf cut: Το πιο δημοφιλές κούρεμα στο TikTok!

Νέο hair look για τη Μαίρη Συνατσάκη

Τρεις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram account της η Μαίρη Συνατσάκη δείχνοντας στους fans της το νέο της κούρεμα. «Oops. Αυτό είναι το wolf cut. Αλλά ποια είναι αυτή; Δεν την ξέρω… [χρώμα και κούρεμα από τον Στέφανο Βασιλάκη]», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτοντας και ότι κουρεύτηκε, αλλά και ότι έβαψε τα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CZui644rYet/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν παρατηρήσεις τις φωτογραφίες, η Μαίρη Συνατσάκη άφησε πίσω της τα ξανθά μαλλιά και πλέον έχει ένα γλυκό καστανό, που «ανοίγει» στις άκρες.

Τι είναι το wolf cut

Το wolf cut έχει κάνει χαμό ήδη από πέρσι το καλοκαίρι στο TikTok και φαίνεται πως θα μας απασχολήσει και το 2022. Τι ακριβώς είναι, όμως;

Πρόκειται για μια μείξη του shag και του mullet κουρέματος, τα οποία επίσης είναι super hot τάσεις. Στην ουσία, το wolf κούρεμα συνδυάζει τον όγκο και το μάκρος του mullet με το φιλάρισμα του shag δίνοντας ένα πιο «άγριο» αποτέλεσμα σε κάθε look. Τα μαλλιά, λοιπόν, έχουν περισσότερη κίνηση, layers και φράντζες, ενώ δεν χρειάζεται να τους αφιερώσεις και πολύ χρόνο για styling.



Ωστόσο, θέλει προσοχή τόσο το wolf cut όσο και το mullet. Κι αυτό, γιατί είναι κουρέματα που δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Αν, λοιπόν, αποφασίσεις ότι σου αρέσει και θέλεις να κάνεις κάποιο από αυτά τα κουρέματα κάνε ένα… mini meeting με τον κομμωτή σου για να σου εξηγήσει πώς και αν μπορεί να προσαρμοστεί στο δικό σου στυλ και πρόσωπο.

Μέχρι τότε… Δες παραδείγματα wolf cut στην παρακάτω gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ