Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο chic μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μαρία Ροδίτη
Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο chic μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Plus: Mini οδηγός αγοράς με κόκκινα βερνίκια νυχιών για να το αντιγράψεις!

 

Ο καθένας έχει διαφορετικά στο μυαλό του τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η κολλητή μου, για παράδειγμα, κάνει σαν… τρελή και παλαβή- είτε είναι σε σχέση, είτε single-, παίρνει δώρα, φτιάχνει πρόγραμμα και τα έχει όλα στην εντέλεια εκείνη την ημέρα.

Εγώ, από την άλλη, είμαι το ακριβώς αντίθετο. Δεν είμαι fan της Saint Valentine’s Day και δεν ασχολούμαι. Υπάρχει μία – μόνο μία- περίπτωση να ασχοληθώ και αυτή δεν είναι άλλη από το μανικιούρ μου. Κόκκινες καρδούλες παντού βλέπω, κόκκινα νύχια θα κάνω.

daily nailspiration nail art manikiour

Dreaming of Spring! Κόντρα στον καιρό λαχταρήσαμε φλοράλ μανικιούρ και η Betina τα έφτιαξε

Πάνω, λοιπόν, που έψαχνα το Nail Inspo της φετινής γιορτής των Ερωτευμένων το βρήκα… στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το απόλυτο μανικιούρ για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου έχει επιλέξει να έχει μακριά, αμυγδαλωτά νύχια, που κολακεύουν τα δάχτυλά της και τα κάνουν να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Αυτήν τη φορά η παρουσιάστρια του ALPHA έκανε το απόλυτο Valentine’s Mani- φυσικά με πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα.

KATKEN

Ειδικότερα, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η Κατερίνα άφησε μονόχρωμα και κατακόκκινα τον αντίχειρα, τον δείκτη και το μικρό δάχτυλο, ενώ στον μέσο και τον παράμεσο, επέλεξε μπεζ βερνίκι με τη λέξη love σχεδιασμένη με κόκκινο χρώμα και κόκκινες καρδούλες αντίστοιχα.

KAINOYRGIOY

Shopping time!

Αν κι εσύ έψαχνες να κάνεις ένα Valentine’s Mani, αλλά δεν έβρισκες, κάν’το όπως η Κατερίνα Καινούργιου. Διαφορετικά, πάρε ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών και… πειραματίσου μόνη σου.



Τι; Δεν έχεις; Δεν πειράζει! Σου έχω φτιάξει στην gallery έναν mini οδηγό αγοράς με κόκκινα βερνίκια νυχιών για να πας προετοιμασμένη για beauty shopping!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ