Ελένη Φουρέιρα rocks! Πώς θα είσαι κι εσύ hot μόνο με eyeliner και άλουστα μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Ελένη Φουρέιρα rocks! Πώς θα είσαι κι εσύ hot μόνο με eyeliner και άλουστα μαλλιά

Η τραγουδίστρια μάς έδωσε όλο το beauty inspo που χρειαζόμαστε για εκείνες τις μέρες που πραγματικά… τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται σε διαδικασία ηχογράφησης του νέου της album, πράγμα το οποίο γνωστοποίησε στους followers της με ένα post στο Instagram. Έλα, όμως, που εμείς- σαν beauty addicts που είμαστε- είδαμε και… πέρα από αυτό.

Η τραγουδίστρια πήγε να δουλέψει έχοντας κάνει τα άκρως απαραίτητα στο make up της, φορώντας δηλαδή μόνο eyeliner, και έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε αλογοουρά.

sleek kotsos

Ο sleek κότσος της JLo θα αναβαθμίσει κάθε look σου – Τα tips για απόλυτη επιτυχία

Ελένη rocks…

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες μία προς μία! Η Ελένη είναι too hot to handle χωρίς να έχει κάνει ουσιαστικά καμία προσπάθεια. Λίγο μαύρο eyeliner έχει βάλει στα μάτια και για την ακρίβεια έχει τονίσει την εξωτερική γωνία κάνοντας έτσι πιο γατίσιο το βλέμμα της.

https://www.instagram.com/p/CaHzVmCgPn7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για τα μαλλιά της; Τα έχει πιάσει σε μεσαία αλογοουρά – ούτε χαμηλή, ούτε ψηλή- χρησιμοποιώντας μαύρο λαστιχάκι και μερικά τσιμπιδάκια για τις τούφες που πετούν. Έχει κάνει, δηλαδή, ένα χτένισμα που είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες που δεν έχεις προλάβει να λουστείς και που μπορεί να «κρύψει» την bad hair day που περνάς.

Πώς θα γίνεις κι εσύ too sexy to handle

Σε όλες μας έχει τύχει να μην έχουμε προλάβει να λουστούμε, να βιαζόμαστε να φύγουμε και το νερό να μην είναι ζεστό, ή απλά να βαριόμαστε φρικτά. Συμβαίνουν αυτά, girl! Αυτές τις μέρες, λοιπόν, έρχονται τα… υπέροχα χτενίσματα με μαλλιά πιασμένα πάνω να μας σώσουν. Μια αλογοουρά, ένα half-up hairstyle ή ένας ατημέλητος κότσος είναι ό,τι πρέπει για να είσαι περιποιημένη χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα.



Όσο για το make up; Τόνισε τα μάτια σου με μαύρο eyeliner, φόρεσε κι ένα sexy top σαν την Ελένη Φουρέιρα και θα είσαι too sexy to handle!

Wait! Στην gallery σού έχω και χτενίσματα για τις μέρες που «ξέχασες» να λουστείς, αλλά και τα πιο ωραία μαύρα eyeliners για wow eye looks!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ