Ποια αϋπνία; 4 hacks ομορφιάς για να δείχνεις λαμπερή σαν… να έχεις κοιμηθεί ένα 8ωρο

Μαρία Ροδίτη
Ποια αϋπνία; 4 hacks ομορφιάς για να δείχνεις λαμπερή σαν… να έχεις κοιμηθεί ένα 8ωρο

Όσο κι αν ξενύχτησες χθες βράδυ, όσο εξαντλημένη κι αν είσαι τις τελευταίες μέρες, υπάρχει τρόπος να μη φανεί τίποτα στο πρόσωπό σου.

Μια ταινία ή σειρά στο Netflix που σε κράτησε ξάγρυπνη μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, ένα τηλέφωνο από την κολλητή για να «κλάψετε» τον πρώην, μια υπερένταση και αναστάτωση στον ύπνο σου είναι αρκετοί λόγοι για να σε κάνουν να ξυπνήσεις το πρωί και να δείχνεις «κομμάτια». Η κούραση και η αϋπνία προσωποποιημένες πάνω σου και εσύ σε απόγνωση.

Έχεις να πας και για έναν καφέ με τις κολλητές. Δεν μπορείς να είσαι έτσι ταλαιπωρημένη! Θα μου πεις… και τι να κάνω; Πριν ετοιμαστείς να βγεις από το σπίτι σου και να απολαύσεις το Σάββατό σου, ακολούθησε τα tips που θα δεις παρακάτω. Είναι κυριολεκτικά σωτήρια!

laimos giransi

Δεν φταίει μόνο ο χρόνος! Το skincare λάθος που προκαλεί ρυτίδες στον λαιμό και το ντεκολτέ

Τα hacks για να λάμπεις όση εξάντληση κι αν νιώθεις

#1 Μάσκα ματιών… η σωτήρια

Καλώς ή κακώς τα μάτια είναι αυτά που προδίδουν την αϋπνία και την εξάντλησή σου. Τι να κάνεις, λοιπόν; Μια μάσκα ματιών… κατευθείαν από το ψυγείο θα σε σώσει. Φρόντισε να έχεις πάντα μέσα στο ψυγείο eye patches, ώστε όταν νιώθεις κουρασμένη ή όταν βλέπεις έντονους μαύρους κύκλους να τα χρησιμοποιείς και να γίνεσαι «καινούρια»!

#2 Beauty tools… τα θαυματουργά

Αφού αφαιρέσεις τα eye patches, σίγουρα θα έχει μείνει στο δέρμα σου ενυδατικό gel. Μην το σκουπίσεις! Πάρε ένα jade roller και με τη μικρή επιφάνειά του κάνε μασάζ στην περιοχή των ματιών. Έτσι, θα ενεργοποιήσεις την κυκλοφορία του αίματος και θα δεις πως η επιδερμίδα σου θα φαίνεται πολύ πιο φρέσκια.

EYE PATCHES

Photo:@mariewilliambourgeois

#3 Ακολούθησε ευλαβικά τη ρουτίνα ομορφιάς σου

Αυτήν τη συγκεκριμένη μέρα που θα σηκωθείς και θα δείχνεις… πτώμα, μην αμελήσεις κανένα βήμα από τη skincare routine σου. Ξεκίνα με ένα scrub προσώπου για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να βγει στην επιφάνεια η λάμψη της επιδερμίδας σου. Έπειτα, κάνε μια μάσκα ενυδάτωσης και λάμψης, συνέχισε με κρέμα ματιών, serum και ενυδατική κρέμα προσώπου.



#4 Μην ξεχάσεις την κρέμα νυκτός

Αφού το πρωί που θα έχεις ξυπνήσει κουρασμένη θα έχεις κάνει όλα τα παραπάνω, το ίδιο βράδυ μην ξεχάσεις με τίποτα να βάλεις την κρέμα νυκτός σου. Η κρέμα αυτή είναι που θα δώσει «τροφή» στο δέρμα σου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για να αναζωογονηθεί και το επόμενο πρωί πια να είναι υπέροχο!

Περίμενε! Στην gallery θα βρεις και μερικά wow προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για να έχεις πάντα και παντού υπέροχο πρόσωπο!

Cover photo: @skincare

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ