Η Miranda Kerr και άλλα 5 supermodels αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

Μαρία Ροδίτη
Η Miranda Kerr και άλλα 5 supermodels αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

Μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις τη ρουτίνα ομορφιάς των Claudia Schiffer, Rosie Huntington-Whiteley, Helena Christensen, Anja Rubik και Pritika Swarup.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες, που όσα χρόνια κι αν περάσουν η ομορφιά τους παραμένει αναλλοίωτη. Μαλλιά γεμάτα λάμψη, επιδερμίδα υπέροχη και υγιής… Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου και δεν είναι καθόλου περίεργο αυτό.

Βλέπεις, είναι η δουλειά τους. Πρέπει να έχουν όμορφο δέρμα και υπέροχα μαλλιά μιας και αυτά είναι τα «εργαλεία» τους. Αναρωτήθηκες, όμως, τι κάνουν για να έχουν τόσο ωραία επιδερμίδα; Όχι, μη σκέφτεσαι ότι το μυστικό τους βρίσκεται στο κρεβάτι κάποιου πλαστικού χειρουργού. Η Claudia Schiffer, η Rosie Huntington-Whiteley, η Helena Christensen κι άλλα 3 μοντέλα έχουν απλά μυστικά ομορφιάς, τα οποία κι εσύ μπορείς να «κλέψεις».

Rosie Huntington Whiteley

H Rosie Huntington-Whiteley φορά συνέχεια το πιο δημοφιλές αξεσουάρ μαλλιών των 90’s

Τα μυστικά ομορφιάς των πιο διάσημων μοντέλων του κόσμου

Claudia Schiffer

Η Claudia Schiffer παραμένει πάνα πιστή στη skincare routine της ανεξάρτητα από την εποχή. «Ξεκινώ με ένα καθαριστικό προσώπου σε balm και μετά κάνω απολέπιση. Ανάλογα με το πόσο ξηρό είναι το δέρμα μου, αναμιγνύω την ενυδατική μου κρέμα με διαφορετικά έλαια και κάνω μασάζ στο πρόσωπό μου. Θεωρώ ότι με το λάδι το δέρμα φαίνεται πιο φρέσκο και υγιές», έχει δηλώσει για την περιποίηση του προσώπου της η Claudia Schiffer.


https://www.instagram.com/p/CViz50EPNdU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 51χρονο μοντέλο πίνει, επίσης, πολύ νερό και σταματά να τρώει οτιδήποτε με γάλα ή σιτάρι όταν νιώθει να είναι φουσκωμένη.

Helena Christensen

Η Helena Christensen λατρεύει τις μάσκες ομορφιάς. Ειδικά όταν δουλεύει από το σπίτι, της αρέσει να κάνει μάσκα προσώπου, αφού βέβαια έχει πρώτα καθαρίσει την επιδερμίδα της και έχει απλώσει και toner.


https://www.instagram.com/p/CW9Yx7FMT1V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά τη μάσκα, απλώνει το serum, αντιγηραντικό λάδι και κρέμα ημέρας. Όσον αφορά το σώμα, η Helena Christensen χρησιμοποιεί λάδι καρύδας για την ενυδάτωσή του, ενώ της αρέσει να κάνει μπάνιο με άλατα συχνά πυκνά.

Rosie Huntington-Whiteley

«Το δέρμα μου έχει τάση για ακμή, οπότε πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική στη skincare routine μου, αλλά και στα προϊόντα που χρησιμοποιώ», έχει πει για την επιδερμίδα της η Rosie Huntington-Whiteley. Το μοντέλο χρησιμοποιεί, λοιπόν, πάντα πριν τον ύπνο έναν ορό προσώπου για λάμψη, ενώ πριν το μακιγιάζ απλώνει primer για καλύτερο αποτέλεσμα.



Σε περίπτωση που έχει μια έξαρση της ακμής η λύση της είναι… το face icing. Η Rosie κάνει κρυοθεραπεία χρησιμοποιώντας παγάκι τυλιγμένο με πετσέτα, το οποίο τοποθετεί πάνω στο σημείο της έξαρσης. Πού και πού χρησιμοποιεί και μάσκα ομορφιάς.

Μη φύγεις. Στην gallery θα δεις τα μυστικά ομορφιάς 3 ακόμη supermodels!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ