10 μανικιούρ με χαρταετούς για να μπεις από σήμερα σε mood Καθαράς Δευτέρας

Μαρία Ροδίτη
10 μανικιούρ με χαρταετούς για να μπεις από σήμερα σε mood Καθαράς Δευτέρας

Go with the flow και… κάνε nail art με χαρταετό!

Μπορεί ο καιρός να μην είναι και στα καλύτερά του, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε πτοεί. Είτε έμεινες στην πόλη, είτε έφυγες στην εξοχή και πάλι μπορείς να το απολαύσεις και να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για την Καθαρά Δευτέρα.

daily nailspiration nail art manikiour nail art nixia

True Blue! Το μπλε παραμένει στο top των επιλογών μας για το μανικιούρ και βρήκαμε τα καλύτερα

Ετοίμασε τραπέζι αλλά… πάρε και beauty inspo

Λαγάνα, καλαμαράκια, χταποδάκι, ουζάκι… Όλα θα τα έχει το αυριανό τραπέζι. Εννοείται, όμως, ότι πριν ή μετά από τις λιχουδιές αυτές θα πετάξεις χαρταετό.


https://www.instagram.com/p/CCXw9TKALpe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το έθιμο είναι έθιμο και δεν είναι δυνατόν να μη «λυγίσεις» μπροστά σε μια βόλτα στου Φιλοπάππου ή στο Πανί στον Άλιμο και έναν πολύχρωμο χαρταετό. Έτσι για να θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια. Προτού, όμως, κάνεις το «αμόλα καλούμπα» πράξη, να μη φροντίσεις και τα νύχια σου;

Νύχια με χαρταετούς ακόμα να κάνεις;

Εκεί που κάθεσαι χαλαρή, λοιπόν, και σήμερα και απολαμβάνεις τον καφέ σου, μπορείς να χαζέψεις την παρακάτω gallery και τα 10 μανικιούρ που βρήκα για εσένα με πρωταγωνιστή τον χαρταετό.



Minimal και πιο σύνθετα nail art, σε pastel ή πιο σκούρες αποχρώσεις, εδώ θα τα βρεις όλα. Σου έχω μανικιούρ με χαρταετούς για όλα τα γούστα, τα οποία μάλιστα μπορείς να κάνεις και ανεξαρτήτως Καθαράς Δευτέρας. Υπάρχει, άλλωστε, κάτι πιο cute από ένα μικρό σχέδιο στα νύχια όπως ο χαρταετός; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Check την gallery και καλά Κούλουμα, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ