Έρχεται κρύο – 5 lip scrub και 5 lip balm για να φροντίσεις τα χείλη σου

Μαρία Ροδίτη
Έρχεται κρύο – 5 lip scrub και 5 lip balm για να φροντίσεις τα χείλη σου

Πρόλαβε τα χείλη σου πριν σκάσουν και κάν’ τα βελούδινα!

Αν έχεις παρακολουθήσει ειδήσεις, θα έχεις ακούσει για την κακοκαιρία «Φίλιππος» που έρχεται τις επόμενες μέρες. Οι βροχές, ο παγετός και τα χιόνια θα κάνουν… πάλι την εμφάνισή τους και αυτό σημαίνει ότι εκτός από πολλή προσοχή και παραμονή στο σπίτι θα πρέπει να φροντίσεις και την επιδερμίδα σου.

Όχι μόνο, όμως! Καλό είναι να μην αφήσεις στη μοίρα τους τα χείλη σου, γιατί με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έχεις σκασμένα και ξεφλουδισμένα χείλη, τα οποία θα σε πονούν. Θα μου πεις… Τι να κάνω; Η λύση είναι το lip scrub και το lip balm.

lip balm

DIY Time! Τα χείλη σου χρειάζονται ενυδάτωση με τόσο κρύο – Συνταγή για lip balm

Γιατί να κάνεις lip scrub

Lip scrub καλό είναι να κάνεις 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Στην ουσία, αυτό το προϊόν απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη αφήνοντάς τα απαλά και επιτρέποντάς τους να απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά ενός lip balm. Και άρα να ενυδατωθούν σωστά.


via GIPHY


Έλα παραδέξου το! Δεν είναι τέλεια η αίσθηση όταν τα χείλη σου είναι απαλά, βελούδινα και δεν σε τραβάνε; Ακριβώς αυτό θα σου προσφέρει η τακτική χρήση lip scrub. Ειδικά αυτές τις παγωμένες μέρες που έρχονται, μην το ξεχάσεις με τίποτα. Μην ξεχάσεις, όμως, και τη συνέχεια της περιποίησης, δηλαδή το lip balm.

Το lip balm… προέκταση του χεριού σου

Στον οδηγό αγοράς που ετοίμασα για εσένα στην παρακάτω gallery θα βρεις μαζί με lip scrub και τα πιο υπέροχα lip balm της αγοράς, τα οποία – ειδικά αυτές τις μέρες- θα γίνουν… προέκταση του χεριού σου. Βλέπεις, οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο ψυχρός αέρας που έρχεται λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» είναι σίγουρο ότι θα αφυδατώσουν την περιοχή των χειλιών.



Γι’ αυτό τι χρειάζεσαι; Ένα lip balm, το οποίο θα χαρίσει θρέψη και ενυδάτωση στα χείλη σου. Φόρεσέ το το πρωί που θα φύγεις από το σπίτι και έχε το στην τσάντα σου για να το ανανεώνεις μέσα στην ημέρα. Θα δεις τα χείλη σου πραγματικά να είναι πιο ζουμερά, ενυδατωμένα και όμορφα από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ