Το platinum blonde επέστρεψε - Η Gigi Hadid ήδη έβαψε τα μαλλιά της

Μαρία Ροδίτη
Το platinum blonde επέστρεψε - Η Gigi Hadid ήδη έβαψε τα μαλλιά της

Πλατινέ ξανθά έβαψε τα μαλλιά της η Gigi Hadid, μετά την υιοθέτηση της τάσης των bleached eyebrows.

Ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς γνωρίζει ότι στην οικογένεια Hadid ο beauty χαμαιλέων είναι η Bella. Αντίθετα, η Gigi Hadid – εκτός πασαρέλας όπου λόγω δουλειάς πειραματίζεται- είναι πιο απλή όσον αφορά το στυλ και την εμφάνισή της. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγους μήνες, γιατί η Gigi… δεν μας τα λέει καλά από τον Ιανουάριο.

Αυτό το λέω, διότι το 26χρονο μοντέλο στα τέλη Γενάρη άλλαξε το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά και υιοθέτησε ένα γλυκό ξανθό- συγκεκριμένα την California blonde απόχρωση. Μόλις ενάμιση μήνα μετά, λοιπόν, η Gigi Hadid… άλλαξε πάλι χρώμα μαλλιών!

nectar3

Trending! Το nectar blonde θα είναι το πιο γλυκό ξανθό της ερχόμενης άνοιξης

Με πλατινέ ξανθό η Gigi Hadid

Στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης εθεάθη την Πέμπτη (10/3) η Gigi Hadid με εντελώς ανανεωμένο look. Το μοντέλο τράβηξε όλα τα βλέμματα φορώντας μαύρο σύνολο, αλλά ο λόγος δεν ήταν τα ρούχα της.

versace gigi

Η Gigi Hadid στην πασαρέλα του Οίκου Versace

Η Gigi είχε τελείως διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά της και συγκεκριμένα πλατινέ ξανθό. Τη στιγμή που όλοι περίμεναν, λοιπόν, ότι μετά το catwalk στον Οίκο Versace και τα bleached eyebrows (aka πολύ ανοιχτόχρωμα βαμμένα φρύδια) το μοντέλο θα σταματούσε εκεί το makeover, τελικά… το συνέχισε.


https://www.instagram.com/p/Ca7YpOOL8Zy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gigi, όπως βλέπεις, είναι πιο ξανθιά από ποτέ και φέρνει ξανά στο προσκήνιο το πλατινέ ξανθό. Τι συμβαίνει, όμως; Είναι μια αλλαγή την οποία η Gigi έκανε γιατί ήθελε, ή έγινε στα πλαίσια κάποιου concept; Ο χρόνος θα δείξει!

Θες κι εσύ πλατινέ ξανθό; Η σωστή φροντίδα είναι το παν

Το πλατινέ ξανθό θα αποτελέσει μεγάλη τάση τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, όμως αν ήδη σκέφτεσαι να το κάνεις πρέπει να έχεις κατά νου ορισμένα πράγματα. Πρωτίστως, θα πρέπει να ενυδατώνεις σε βάθος τα μαλλιά σου σε κάθε λούσιμο, οπότε αυτό σημαίνει ότι η μάσκα μαλλιών και το conditioner πρέπει να γίνουν… οι καλύτεροί σου φίλοι.

Σε δεύτερη φάση, για να μην κιτρινίσει το ξανθό, πρέπει να επενδύσεις σε ένα μπλε/μοβ σαμπουάν. Αυτό είναι το σαμπουάν που εξουδετερώνει τις κιτρινίλες και διατηρεί αναλλοίωτο το χρώμα των μαλλιών. Στην ουσία, πρόκειται για μια θεραπεία την οποία πρέπει να κάνεις μια φορά την εβδομάδα, όχι παραπάνω.



Και, βέβαια, μη λουστείς με δύο χέρια μπλε σαμπουάν ποτέ. Δεν χρειάζεται! Είναι καλύτερο να κάνεις ένα χέρι λούσιμο με μπλε σαμπουάν και να το αφήσεις στα μαλλιά σου για αρκετά λεπτά να δράσει.

Όμως, μισό λεπτό! Μπλε σαμπουάν έχεις; Αν όχι, check την παρακάτω gallery και μιας κι έρχεται Σαββατοκύριακο οργάνωσε το beauty shopping σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ