Οι στιγμές που αφιερώνω στον εαυτό μου είναι πολύτιμες

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Οι στιγμές που αφιερώνω στον εαυτό μου είναι πολύτιμες

Μπορεί να έχω «γεμάτη» καθημερινότητα, αλλά δεν παραλείπω την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου και τη φροντίδα του εαυτού μου.

Η καθημερινότητά μου συνήθως μοιάζει με αγώνα δρόμου και ένας μόνιμος αγώνας να ισορροπήσω τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με τη φροντίδα που θέλω να δίνω στην οικογένεια και τον εαυτό μου. Ναι, τα προλαβαίνω όλα, οι γυναίκες είμαστε άλλωστε superwomen και μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Όσο για τον εαυτό μου… δεν τον παραμελώ.

image003 copy copy copy copy

Οι στιγμές που αφιερώνω στον εαυτό μου είναι πολύτιμες και φροντίζω να μου τις χαρίζω καθημερινά, όποιες και αν είναι οι υποχρεώσεις μου. Αυτή η φροντίδα που χαρίζω στην επιδερμίδα μου, με γεμίζει αυτοπεποίθηση και δύναμη να συνεχίσω, ενώ στο πλάι μου έχω την αγαπημένη μου NIVEA.

image005 copy copy copy copy

H σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT μάλιστα, έχει γίνει ο καθημερινός μου σύμμαχος στην ενυδάτωση, αυτό που κάνει την επιδερμίδα μου να αντανακλά ομορφιά όσο κουρασμένη και αν νιώθω. Η σειρά περιλαμβάνει την HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

για την πρωινή περιποίηση, την HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ NΥΧΤΑΣ για το βραδινό beauty routine, ενώ hero προϊόν για εμένα, είναι η HYDRA SKIN EFFECT ΙNSTA MASK ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ.

image007 copy copy copy

Μόλις λίγες σταγόνες από αυτή την υγρή και δροσερή μάσκα αρκούν, για να προσφέρουν στην επιδερμίδα μου το υαλουρονικό οξύ που έχει ανάγκη, αλλά και να την κάνουν να παράξει το δικό της υαλουρονικό οξύ. Είναι μία μάσκα που μοιάζει με νερό και είναι τόσο δροσερή και ανάλαφρη που έχω σχεδόν εθιστεί στην υφή της. Είναι το καθημερινό, πρώτο βήμα στην περιποίησή μου και δεν το αλλάζω με τίποτα.

Όταν λοιπόν καταφέρνω να φέρω εις πέρας όλες μου τις υποχρεώσεις, να φροντίσω την δουλειά, αλλά και την οικογένειά μου και να δώσω στον εαυτό μου τη φροντίδα που του αξίζει, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι Superwoman!

Δες το βίντεο και ανακάλυψε πώς θα χαρίζεις στιγμές περιποίησης στον εαυτό σου: