Grammys 2022: Το golden μανικιούρ της Dua Lipa είναι ό,τι πρέπει για party glam εμφανίσεις

Μαρία Ροδίτη
Grammys 2022: Το golden μανικιούρ της Dua Lipa είναι ό,τι πρέπει για party glam εμφανίσεις

Η Dua Lipa έκανε χρυσό μανικιούρ στα Grammys 2022 και έγινε για ακόμη μια φορά η nail queen του red carpet.

Αν νόμιζες πως με τα Oscars θα «έκλεινε» η σεζόν των βραβείων και των glam εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί, έκανες λάθος. Το βράδυ της Κυριακής (3/4), λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν τα μουσικά βραβεία Grammys στο MGM Grand Garden Arena στο Las Vegas, όπου δεκάδες καλλιτέχνες έδωσαν το παρών και ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στο red carpet.

Και μπορεί οι Olivia Rodrigo, John Batiste και Silk Sonic να ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των Grammys 2022, όμως η Dua Lipa ήταν εκείνη που με το beauty look της – και κυρίως με το μανικιούρ της- έκανε τη διαφορά.

64α Βραβεία Grammy: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Το χρυσό μανικιούρ της Dua Lipa

Dua Lipa… is back! Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο πλατινέ ξανθό όμως δεν ήταν μόνο αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει στο κόκκινο χαλί των Grammys 2022. Η 26χρονη star φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα Versace με χρυσές λεπτομέρειες, το οποίο απογείωσε με τα χρυσά κοσμήματά της και το ολόχρυσο μανικιούρ της.

dua lipa nyxia1

Η Dua δεν επέλεξε κανένα σχέδιο στα νύχια της, απλώς αφέθηκε στα χέρια της προσωπικής της nail artist, Kim Truong, και έκανε ένα mirror golden nail art, που… όπως και να το κάνουμε είναι ιδανικό για τις πιο party glam εμφανίσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι η Dua Lipa τολμά πολύ συχνά στα nail art της μιας και την έχουμε δει αρκετές φορές με μαξιμαλιστικά και πολύ ιδιαίτερα σχέδια στα νύχια της.


https://www.instagram.com/p/Cb6OGb-powE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν, λοιπόν, κι εσύ θες να γίνει η glam queen σε κάποιο πολύ «δυνατό» event στο οποίο είσαι καλεσμένη, δεν έχεις παρά να τολμήσεις το ίδιο golden μανικιούρ με την Dua Lipa.

Shopping time

Σε περίπτωση που θέλεις να αντιγράψεις το nail look της Dua Lipa και μόνη σου, μπορείς. Απλώς check την gallery και δες τα χρυσά βερνίκια που αξίζει να έχεις στο νεσεσέρ σου.



Είναι όλα full glam και ένα είναι το σίγουρο: χρησιμοποιώντας τα θα κάνεις τους γύρω σου να θαυμάσουν αμέσως το μανικιούρ σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ