Floral nails: Η Kourtney Kardashian άφησε το μαύρο μανικιούρ για την πιο hot τάση της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Floral nails: Η Kourtney Kardashian άφησε το μαύρο μανικιούρ για την πιο hot τάση της άνοιξης

Το floral nail art της Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian έφερε την άνοιξη με το floral μανικιούρ της στο feed μας.

Δεν είναι μυστικό ότι η Kourtney Kardashian ζει μια emo φάση στη ζωή της. Η μεγαλύτερη αδελφή των Kardashians, η οποία πολύ πρόσφατα παντρεύτηκε τον Travis Barker, έχει σαφώς επηρεαστεί από το punk-rock στυλ της μουσικής του συζύγου της και αυτό αποτυπώνεται πολύ συχνά στα νύχια της. Και στο λέω αυτό, γιατί η Kourtney εδώ και αρκετό καιρό προτιμά τα μαύρα nail art. Φαίνεται, ωστόσο, πως τώρα που βρισκόμαστε για τα καλά στην άνοιξη αποφάσισε να υιοθετήσει την πιο hot τάση: τα floral nails.

Lemon sorbet nails: Το fresh μανικιούρ που θα σε φέρει πιο κοντά στο καλοκαίρι

Το floral μανικιούρ της Kourtney Kardashian

Συνήθως, τα nail art της Kourtney Kardashian αποκαλύπτει στο Instagram η προσωπική της nail artist, Kim Truong. Έτσι έγινε και αυτήν τη φορά. Η Kim με μια φωτογραφία κοινοποίησε το υπέροχο μανικιούρ της reality star και ήρθε η ώρα… να πάρεις το nail inspo της άνοιξης και του Πάσχα που χρειαζόσουν.

https://www.instagram.com/p/CcRw89grGBA

Όπως βλέπεις, η nail artist έχει χρησιμοποιήσει μια nude, γαλακτερή βάση στα νύχια της Kourtney Kardashian, έτσι ώστε να αναδείξει το floral σχέδιο. Τα λουλούδια έχουν σχεδιαστεί στα νύχια με βερνίκια σε baby pink, κόκκινο και σιέλ χρώμα, ενώ η Kourtney έχει διατηρήσει το ίδιο αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια της, που φαίνεται να την έχει βολέψει πολύ τελευταία. Και ναι… Καλά είδες! Η star φοράει το huge διαμαντένιο μονόπετρο που της έκανε δώρο ο σύζυγός της.

Floral nail inspo

Η Kourtney Kardashian δεν επέλεξε τυχαία τα floral nails. Τα σχέδια με λουλούδια στα νύχια είναι κάθε άνοιξη ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις στο μανικιούρ και αυτό ισχύει απόλυτα και φέτος.

Ειδικά το Πάσχα, θα «παίξει» πολύ το floral στα νύχια και δεν έχεις παρά κι εσύ να το δοκιμάσεις. Στην gallery θα βρεις 10 floral nail art για να εντοπίσεις ποιο θα είναι το επόμενο δικό σου.